Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Frankie Sullivan: „Știm că acest meci este unul foarte important”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.12.2014

Înaintea confruntării din Bulgaria dintre Lukoil Academic Sofia și Energia Târgu Jiu din ultima etapă a grupelor FIBA EuroChallenge, Frankie Sullivan, cea mai recentă achiziție a gorjenilor a oferit o scurtă declarație site-ului TotalBaschet. Fundașul american a vorbit despre orașul Târgu Jiu, despre fani, despre echipă, despre meciul cu Lukoil, dar și despre baschetul din țara noastră. 

„Târgu Jiu este un oraș mic, dar frumos, iar fanii sunt extraordinari, susțin echipa, char iubesc acești fani. Pe de altă parte, echipa este una foarte profesionistă, iar colegii mei m-au făcut să mă simt ca acasă încă de la primul antrenament. Despre meciul cu Lukoil Academic Sofia, va fi un joc cu emoții mari pentru ambele cluburi. Știm că acest meci este unul foarte important, deci vom aborda partida în cel mai pozitiv mod posibil. Nivelul baschetului din România este unul ridicat și m-am bucurat de acest lucru în scurtul timp pe care l-am petrecut aici până acum”, ne-a dezvăluit Sullivan. 

Frankie a bifat 2 prezențe în echipamentul Energiei în EuroChallenge, acumulând în medie 6.5 puncte, 2.0 recuperări și 0.5 pase decisive. Duelul dintre Lukoil și Energia va avea loc mâine, începând cu ora 20:30. Pentru a fi în totalitate siguri de calificarea în faza următoare a competiției, oltenii trebuie să se impună la sud de Dunăre.  

Citiți și:

Victoria în Bulgaria aduce Energiei 100% calificarea mai departe în EuroChallenge

Antonis Constantinides: „Nu mergem la Sofia ca turişti, mergem să câştigăm”

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!