Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Franţa - Formaţia unde a evoluat Deven Mitchell a promovat în prima ligă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.05.2014

Foto: catch-and-shoot.com

Formaţia alături de care Deven Mitchell a început sezonul, Boulogne-Sur-Mer, a obţinut o promovare istorică în prima ligă din Franţa în urma victoriei înregistrate luni seară. Boulogne a învins gruparea din Evreux, scor 50-48, consolidându-şi prima poziţie în Pro A. În urma acestui rezultat, indiferent de jocul din ultima etapă, Boulogne va debuta în stagiunea 2014-2015 în prima ligă din Hexagon.

Mitchell a evoluat 33 de jocuri în a doua ligă din Franţa, înregistrând medii de 11.5 puncte şi 4.6 recuperări pentru un indice de 10.8 unităţi la eficienţă. Ultima confruntare pentru extrema de origine americană alături de Boulogne s-a consemnat pe data de 7 martie. După acel duel Mitchell a acuzat dureri la genunchi, aceleaşi cu care s-a confruntat şi în perioada petrecută alături de Gaz Metan Mediaş. La scurt timp după accidentarea care a necesitat operaţie contractul lui Mitchel a fost reziliat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!