Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fraport Skyliners Frankfurt: "Nu s-a semnat niciun contract cu un jucător nou"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.12.2011

Contactată de către TotalBaschet, conducerea clubului Fraport Skyliners Frankfurt a negat legitimarea lui Jarrett Howell.

Thomas Nawrath, însărcinat cu relațiile cu mass-media în cadrul clubului german ne-a spus următoarele:

În condițiile în care, până în prezent, nu s-a semnat niciun contract cu vreun jucător nou, nu pot să confirm vreo modificare în lotul echipei noastre.

Pentru a putea semna un contract de joc cu echipa din Frankfurt, Jarrett Howell trebuie să primească cartea verde de la Federația Română de Baschet, for care la rândul său trebuie să primească confirmare din partea lui Gaz Metan Mediaș că jucătorul nu mai aparține de acest club.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!