Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FRB a decis ca meciurile să se desfășoare fără spectatori din cauza coronavirusului

FRB a decis ca meciurile să se desfășoare fără spectatori din cauza coronavirusului

După ce duminică, 8 martie, autoritățile au luat decizia ca orice eveniment cu mai mult de 1.000 de participanți să se desfășoare fără spectatori, Consiliul Director al FRB s-a reunit luni de urgență și au decis ca toate competițiile oficiale să se desfășoare fără spectatori.

Redăm în cele ce urmează comunicatul FRB:

„Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet a decis, astazi, cu majoritate de voturi urmatoarele:

Incepand cu data de 09.03.2020, toate competitiile oficiale de baschet din Romania se vor desfasura fara spectatori.

Totodata, in acord cu Hotararea nr. 6, din data de 06.03.20, a Grupului de suport tehnico-stintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, si a adresei MTS nr. 14, din data de 08.03.2020, pentru toate evenimentele publice cu mai putin de 1.000 participanti este obligatoriu avizul prealabil al DSP locale.

Prezenta decizie se aplica tuturor competitiilor oficiale de baschet din Romania, inclusiv celor organizate de Asociatiile Judetene de Baschet sau de AMBB, pana la data de 31.03.2020.

In raport cu evolutia masurilor luate de autoritati, prezenta decizie va fi modificata.”

Reamintim că o decizie asemănătoare a luat și Federația Română de Fotbal. Asta chiar dacă autoritățile au permis o portiță pentru evenimentele cu sub o mie de spectatori, și anume primirea unui aviz din partea Direcțiilor de Sănătate Publică

*foto: oradesibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!