Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FRB, reacție oficială privind posibilitatea ca meciurile să se joace cu porțile închise din cauza coronavirus

FRB, reacție oficială privind posibilitatea ca meciurile să se joace cu porțile închise din cauza coronavirus

Într-un comunicat oferit pe site-ul oficial, FRB a reiterat cele spuse de secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, și de secretarul de stat de la Sănătate, Horațiu Moldovan. Astfel, Federația Română de Baschet anunță că partidele cu mai puțin de o mie de spectatori se vor juca doar cu aviz din partea autorităților publice, respectiv a Direcțiilor de Sănătate Publică. 

„Pe aceasta cale, FRB anunta toate structurile sportive afiliate care au calitatea de organizator al unor meciuri de baschet, indiferent de categoria de varsta, ca trebuie sa respecte si sa duca la indeplinire deciziile autoritatilor referitoare la interzicerea activitatilor sportive in aer liber sau in incinte cu participarea unui numar mai mare de 1000 de oameni. In cazul activitatilor sportive cu un numar mai mic de participanti, decizia apartine autoritatilor locale, respectiv DSP (cu aviz obligatoriu)”, se arată în comunicatul emis de FRB. 

Rămâne de văzut așadar ce măsuri vor lua cluburile care adunau, de obicei, peste o mie de spectatori în tribunele sălilor. Există posibilitatea ca, cu acordul autorităților locale, acestea să organizeze evenimente cu până la o mie de spectatori. 

*foto: facebook FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!