Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

G. Ziguli: ”Am avertizat jucătorii că, dacă vor continua așa, vor pleca cu punga goală de la Pitești!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
26.02.2013

George Ziguli, președintele CSM Pitești, afirmă că Timba Timișoara are o echipă de valoare, dar nu concepe ca BCM U să piardă partida directă cu bănățenii. Oficialul piteștean îi consideră pe jucători principalii vinovați de situația în care se află echipa și îi amenință cu neplata contractelor în cazul în care aceștia nu își vor schimba atitudinea.

Ne aşteaptă o partidă dificilă şi, cînd spun acest lucru, mă refer la faptul că nu ştim să gestionăm finalurile de meci. Şi cu Mediaşul am jucat bine pînă în minutul 35, iar după aceea am început să facem greşeli copilă­reşti. Sper să cîştigăm la Timi­şoa­ra, chiar dacă ei au făcut un meci foarte bun la Oradea. Ca lot şi ca individualităţi, sîntem peste ei. Tre­buie să cîştigăm obligatoriu, pentru că un eventual eşec ar fi o mare ruşine pentru noi toţi. Timba nu este o echipă rea, deoarece s-a întărit cu trei americani destul de bunicei. Noi sîntem într-o si­tua­ţie foarte delicată, însă nu an­trenorul este de vină. Cînd eşti sin­gur cu panoul, antrenorul trebuie să îţi spună cum să arunci la coş? Am discutat cu ei după înfrîn­ge­rea cu Mediaşul. Stau cu capul plecat şi ridică din umeri. Îşi re­pro­şează unii la alţii că stau pitiţi după adversar şi nu fac blocaje. I-am avertizat că, dacă vor conti­nua tot aşa, vor pleca cu punga goală de la Piteşti şi, cînd vor întreba de bani, vom ridica şi noi din umeri. Sper să nu ajungem în această situaţie, a declarat Ziguli pentru cotidianul Curierul zilei din Pitești.

BCM U Pitești ocupă locul 11 în LNBM, cu 10 victorii și 13 înfrângeri, iar șansele de a prinde playoff-ul sunt doar teoretice.

Argeșenii vor juca în această seară, de la ora 20, la Timișoara, în compania BC Timba.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!