Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gabriel Calancea: ”În meciul cu Timișoara ne vom lupta să câștigăm”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
26.01.2011

Președintele echipei CSU Cuadripol Brașov, Gabriel Calancea, este încrezător în șansele formației sale în meciul de la Timișoara, acolo unde ardelenii vor înfrunta formația antrenată de Dragan Petricevic. Deși există o oarecare diferență de valoare între cele două loturi, brașovenii nu exclud un succes pe Bega.

Gabriel Calancea a spus, pentru ediția online a cotidianului Monitorul Expres, că va fi un joc foarte dificil în fața formației din Banat. „Mergem la Timişoara să luptăm şi, dacă vom putea, chiar să cîştigăm. Este un meci greu, dar vrem să demonstrăm să echipa este în creştere şi să pregătim etapele viitoare cînd adversarii vor fi mai accesibili”, a completat oficialul clubului din Brașov.

Referitor la partidele din retur, Gabriel Calancea a completat: ”Trebuie să începem să cîştigăm, altfel, ne va fi greu să ne îndeplinim obiectivul“.

Înaintea partidei de miercuri, BC Timișoara se află pe pe locul 11 în clasament, cu șapte victorii din zece posibile, în timp ce formația CSU Brașov, cu un singur meci câștigat, ocupă penultimul loc, 15, în Divizia A. Întâlnirea va începe la ora 17.00 și se va desfășura în Sala Sporturilor ”Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!