Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Garlon Green, record personal de puncte marcate în Liga Națională

Garlon Green, record personal de puncte marcate în Liga Națională

Garlon Green a stabilit un nou record personal de puncte marcate în LNBM, în victoria formației pe care o reprezintă, CSM CSU Oradea, în partida de sâmbătă (04.12) cu CSM Baschet Petrolul Ploiești din etapa a 10-a a campionatului. Bihorenii au dispus cu 100-73 de formația nou-promovată.

Green a evoluat 23 de minute, perioadă în care a totalizat 27 de puncte, o recuperare, 2 pase decisive și a comis un fault. Americanul a încheiat cu un indice al eficienței de 26 de unități și 2 la +/-.

Din cele 13 aruncări încercate, 10 i-au intrat, cele mai multe (6 în total) fiind reușite în spațiul de 3 secunde. Din interiorul arcului de cerc a avut 7/9, iar de la distanță 3/4.

Precedentul record personal în Liga Națională pentru sportivul născut în Houston, Texas fusese de 20 de puncte, într-un meci cu CSM Târgu Jiu din stagiunea precedentă, câștigat de Oradea cu 85-63.

 

*foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Super jucator
    Personal imi place foarte mult acest jucator.Are o constanta si o eficienta in joc formidabile.
    Prezenta lui pe teren se simte imediat,iar cand PG-ul intra in criza de idei,paseaza mingea la Green sa rezolve el problema.
    De cele mai multe ori rezolva,dar acest stil de joc reprezinta o vulnerabilitate pentru echipa.
    Garlon prin seriozitatea si talentul sau,este noul lider al echipei,si ar trebui sa fie exemplu si pentru alti jucatori care au contracte foarte bune ,iar prestatiile lor pe teren sunt mai putin decat modeste.
    Succes CSM miercuri,in jocul cu Benfica !

    cu 2 ani în urmă (05.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!