Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Garry Gallimore, primul joc în care atinge pragul 30 la puncte marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.12.2011

Canadianul Garry Gallimore, fundaș al echipei CSM București, a realizat cea mai solidă prestație personală de la sosirea sa în Divizia A. Datorită prestației sale CSM a triumfat în derby-ul capitelei, disputat împotriva lui Dinamo București. Rezultatul final a fost de 84-70.

În vârstă de 27 ani, Garry a bifat 38 minute de joc, perioadă în care a avut 5/9 la aruncările de două puncte, 6/11 din spatele semicercului și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 puncte. A fost primul său joc în care a atins pragul de 30 puncte marcate. El a contribuit cu 7 recuperări, 2 pase decisive, fără vreo posesie pierdută pentru un coeficient de 29 la eficiență.

Astfel, Gallimore a suplinit pentru seara mai puțin reușită a colegului său Goran Martinic. Posesor și al cetățeniei jamaicane, Gallimore a realizat recorduri personale în Divizia A la minute, puncte, eficiență, coșuri din acțiune și de trei puncte. Garry se află la al doilea joc în acest sezon în care nu a pierdut posesia mingii și a bifat peste 30 minute de joc în 11 din cele 13 partide disputate. Meciurile în care a fost folosit mai puțin sunt cele cu Iași și Miercurea Ciuc, ultimele clasate în Divizia A.

Sportivul lui CSM București are medii de 32.5 minute, 16.2 puncte, 4.0 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.5 mingi câștigate și 2.4 pierdute pentru 13.8 la eficiență.

Foto: Radu Roșca (www.staychill.net) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!