Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gasper Okorn: „Am făcut o mare greșeală. Ne-am grăbit pentru că am vrut să obținem un avantaj mai mare”

Gasper Okorn: „Am făcut o mare greșeală. Ne-am grăbit pentru că am vrut să obținem un avantaj mai mare”

Falco Szombathely a câștigat cu 71-62 primul meci al dublei cu CSM CSU Oradea din primul tur din calificările Basketball Champions League. Orădenii au condus la 7 puncte în startul partidei, dar gazdele au jucat mult mai bine în sferturile 2 și 3, conducând cu 18 puncte la ultima pauză. Antrenorul maghiarilor, Gasper Okorn, a fost nemulțumit că elevii săi nu au știut să gestioneze finalul, în încercarea de a mări diferența.

„Nimic nu este decis, totul rămâne deschis pentru meciul doi. Am arătat că putem juca destul de bine și la acest nivel. Primul sfert a fost destul de acceptabil, desigur nu puteam fi mulțumit de el, am început prost și am avut probleme. Mă așteptam la probleme în atac, dar cum acesta a fost primul nostru meci oficial, a fost destul de ok. Apărarea noastră a fost perfectă în sfertul doi și jocul nostru ofensiv în sfertul 3.

Dar în ultima parte nu am fost suficient de deștepți. Încercam să găsesc jucători care să poată controla meciul în final. În schimb, am alergat, ne-am grăbit pentru că am vrut să obținem un avantaj mai mare, dar am făcut o mare greșeală. Ar fi trebuit să ne păstrăm avantajul pe care îl câștigasem până atunci. Nu am fost capabili să răspundem unei schimbări în apărare. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat, vom vorbi mult de asta. În general simt că am câștigat destul de bine și vreau să câștigăm și în România. Încă avem multe de învățat pentru că avem o echipă foarte tânără în acest an”, a declarat Gasper Okorn, conform bball1.hu.  

Campioana Ungariei pornește cu avansul de 9 puncte în returul găzduit de campioana României. Meciul doi al dublei dintre CSM CSU Oradea și Falco Szombathely se dispută vineri, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!