Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaston Whelan: „Ne-a rămas o singură viață și vom continua să luptăm”

Gaston Whelan: „Ne-a rămas o singură viață și vom continua să luptăm”

BC CSU Sibiu a pierdut la un punct diferență meciul patru al seriei din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin contra lui CSO Voluntari. Galben-albaștrii au cedat cu 86-87 joi (20.04) în Sala Transilvania.

În double-double la finalul partidei, prin cele 14 puncte și 12 pase decisive, Gaston Whelan a spus următoarele:

„A fost un meci dificil. Am respectat planul de joc, dar nu am putut să controlăm avansul de care am beneficiat și ei au putut să întoarcă. Așa e baschetul. Uneori am fost norocoși, dar acum din păcate am pierdut. Trebuie să avem încredere în noi, pentru că am obținut o victorie la Voluntari și păstrăm șanse pentru meciul de duminică. Ne-a rămas o singură viață și vom continua să luptăm.”

Sibienii au fost priviți în acest sezon din postura de „underdogs” și au reușit mai multe rezultate importante, lucru pe care l-a adăugat și Whelan într-un răspuns pentru reporterul Baschet.ro prezent la sală:

„Această echipă nu s-a dat bătută niciodată. Tot timpul am luptat. Cum ai spus, nimeni nu a crezut în echipa noastră. Antrenorul a avut încredere de fiecare dată, la fel și cei din jurul clubului. Cred că acesta este secretul nostru. De fiecare dată luptăm, indiferent pe cine înfruntăm. Lăsăm totul pe teren în toate meciurile.”

CSU Sibiu și CSO Voluntari urmează să joace duminică, 23 aprilie, meciul decisiv al acestei serii. Câștigătoarea confruntării de la Voluntari se va duela în semifinale cu CSM Oradea.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!