Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gavriloaia, după succesul cu Oradea: „Nu ne putem culca deloc pe o ureche”

Gavriloaia, după succesul cu Oradea: „Nu ne putem culca deloc pe o ureche”

SCM U Craiova a reușit vineri o victorie mare în turul primei faze a Cupei României. Alb-albaștrii au învins-o pe teren propriu pe CSM CSU Oradea cu scorul de 79 la 64 și are șanse mari de a ajunge în sferturile de finală ale competiției.

Unul dintre cei mai importanți jucători ai meciului a fost Aurelian Gavriloaia, care a terminat cu 12 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. La finalul jocului, acesta a vorbit despre succesul cu vicecampioana României și despre ce îi așteaptă pe craioveni în retur:

Ne-am dorit chiar foarte mult această victorie. E primul meci, prima victorie. Ne-am apărat foarte bine, am ținut-o pe Oradea la 64 de puncte, deci este foarte bine. Ne-am dorit foarte mult dar este doar prima jumătate. Mai avem încă o jumătate de continuat la Oradea. Trebuie să terminăm treaba. Nu ne putem culca deloc pe o ureche. Sunt sigur că pot veni cu total altceva în jocul de la Oradea și noi trebuie să fim pregătiți pentru absolut orice. Nu pornim cu prima șansă, pornim de la 0-0 și trebuie să ne facem treaba cel puțin la fel de bine.

Manșa secundă se va juca marți, 28 septembrie, de la ora 20, în direct la Digisport și Look Sport.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!