Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan are nevoie de o victorie la scor în fața Timbei Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2015

Gaz Metan Mediaș se deplasează la Timișoara pentru duelul cu Timba. Partida contează pentru etapa cu numărul 25 a Ligii Naționale de Baschet Masculin și este programata vineri, 20 martie, începând cu ora 20:00.

Meci cu miză doar pentru echipa vizitatoare. Gaz Metan Mediaș luptă în continuare pentru play-off chiar dacă șansele au scăzut destul de mult după înfrângerea de etape trecută cu Steaua CSM București. Ardelenii au nevoie de două victorii în ultimele două etape, coroborate cu o înfrângere a lui CSM-U Oradea și un +57 la coșaveraj față de bihoreni. De partea cealaltă, Timba Timișoara este deja retrogradată matematic din Liga Națională.

Meciul tur de la Mediaș a fost câștigat surprinzător de Timba. La acel moment, „urșii” din Banat au aplicat o corecție medieșenilor pe care i-au învins cu scorul de 85-64. Pentru timișoreni la acel meci a strălucit Jashsa Bluntt, jucător care între timp a părăsit formația bănățeană.

În istoricul confruntărilor directe, Gaz Metan Mediaș are un avantaj de 6-1, singura victorie a Timbei fiind cea din turul campionatului.

La ultima partidă a lui Gaz Metan, echipa a fost condusă de pe bancă doar de Mihai Popa. Ovidiu Teleabă a resimțit ceva probleme medicale și nu și-a putut ajuta echipa în partida cu Steaua CSM. Rămâne de văzut dacă acesta va reveni pe bancă la Timișoara.

Așadar Gaz Metan Mediaș își joacă una dintre ultimele șanse la play-off pe terenul Timbei Timișoara, o echipă deja retrogradată din Liga Națională de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!