Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan capitulează lupta pentru play-off în meciul cu Timba

Silviu Isailă

Silviu Isailă
20.03.2015

BC Timba Timişoara 79-75 CS Gaz Metan Mediaș
5-18 Fișa meciului 10-13

BC Timba s-a impus în fața celor de la Gaz Metan, scor 79-75, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 25-a a Ligii Națională de Baschet Masculin.

Primul sfert a fost unul echilibrat, medieșenii impunându-se la un singur punct, scor 16-17. În sfertul secund, oaspeții au reușit să se distanțeze pe tabela de marcaj, intrând la cabine cu un avantaj de șapte puncte scor 34-41.

În penultimul act, timișorenii au revenit, reușind să câștige sfertul. Scorul după 30 de minute de joc era 55-58. Actul decisiv a fost câștigat de gazde, care s-au impus cu scorul de 79-75. După această înfrângere, Gaz Metan nu mai are șanse pentru un loc de play-off.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Vedran Nakic cu 17 puncte la care a mai adăugat 2 pase decisive. Vinson și Reljic au marcat câte 15 puncte fiecare.

Aliaksandr Pustahvar a terminat partida cu 18 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Niksa Nikolic a reușit 17 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Marko Djurkovic a terminat în double-double cu 15 puncte, 21 de recuperări și 2 pase decisive, stabilind un nou record stagional de recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    hm
    cineva care a fost in sala poate sa-mi spuna si mie cum o echipa care a jucat atat de bine tot sezonul si avea sperante la play-off si-a permis sa traga aproape 40(!!!!!) de aruncari de 3 puncte ? ceva nu miroase bine aici

    cu 9 ani în urmă (20.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!