Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan învinge la Chiajna

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
06.12.2013

LNBM

etapa a 11-a

62-89

1-10 Statistica 4-6

Concordia începe cu Petica, Ilie, Ararău, Ioan și Vuletic. De cealaltă parte, cu o rotație redusă de absențele celor trei americani, Gaz Metan mizează pe Mandache, Dumitrescu, Bogavac, Tsiaras și Marojevic.  

Gazdele reușesc să conducă de două ori în debutul jocului, după câte un coș semnat de Petica și Ararău, însă replica Mediașului nu se lasă așteptată. Mandache, Dumitrescu și Marojevic contribuie cu 5 puncte, iar Bogavac adaugă 4, pentru ca oaspeții să aibă deja un avantaj considerabil, 19-5, după 7 minute de joc. Concordia profită de faptul că Țenter îi trimite în teren pe Solopa și Funar, reducând puțin din diferență. Vuletic stabilește scorul primului sfert, 9-21.

Tehnicianul ardelenilor retrimite titularii pe parchet după ce elevii săi sunt surclasați la începutul celei de a doua secvențe. Chiajna se apropie la 6 puncte, însă Gazul forțează și își dublează avantajul. Cu Slavisa Bogavac principal realizator, oaspeții conduc ostilitățiile până la finalul reprizei, Vuletic și Țelinoiu reducând  din diferență înainte de pauză, 31-41.

Sfertul 3 nu aduce mari schimbări în joc. Gaz Metan profită de mai multe aruncări libere pentru a-și crește din nou avantajul. Un parțial de 9-0 pentru aceștia pe finalul sevenței duce scorul la 44-63. Vuletic punctează de sub panou, însă Dumitru transformă două libere. Ciprian Mihai înscrie pentru 48-65 după 30 de minute de joc.

Ultima parte a jocului este controlată de medieșeni fără probleme. Solopa și Funar intră din nou pe teren și totalizează câte 6 puncte și 2 recuperări, respectiv 2 puncte și o pasă decisivă. Se pare că Chiajna ceadează pe final cu un angrenaj din care lipsesc accidentații Ștefan și Petrovic. Mediașul încheie confruntarea cu un parțial de 5-0 și se impune în cele din urmă 89-62.

Principalul realizator al ilfovenilor a fost Vuletic,care și-a mai trecut un double-double în cont după 19 puncte, 12 recuperări și 4 pase decisive. De la Gaz Metan s-a remarcat Bogavac, autor a 20 de puncte, 6 recuperări și 2 assist-uri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!