Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan îşi va păstra nucleul de jucători din sezonul 2010-2011

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.06.2011

La doar două săptămâni de la finalul campionatului Gaz Metan Mediaş a început să îşi pregătească sezonul ce va începe în toamnă.

Dintre jucătorii care în aprilie câştigau Cupa Românei, în premieră pentru echipa din Mediaş, iar în mai terminau campionatul pe locul 4 în lotul pentru sezonul următor nu se vor regăsi, cu siguranţă, Damien Kinlock şi Uros Velickovic. La serviciile ambilor s-a renunţat din cauza randamentului slab pe care l-au dat în sezonului trecut.

"Obiectivul meu

 pentru la anul

va fi Cupa şi

Campionatul"

  Jarett Howell

Un alt jucător al cărui viitor la Mediaş este incert este Deven Mitchell, care nu a ajuns încă la un nou accord cu clubul din oraşul de pe malul Târnavei Mari.

O veste bună pentru fanii medieşeni o reprezintă faptul că Jarrett Howell şi Ivan Ivanovic au parafat deja noile contracte şi, alături de ei, toţi jucătorii români din lot, inclusiv Ionuţ Drăguşin. Despre pivotul de 221cm s-a zvonit că se va alătura naşului său, Virgil Stănescu, la Steaua, în cazul în care acesta din urmă va prelua echipa din Bucureşti.

De asemenea pe banca echipei nu va mai sta Bruno Soce ci, conform unor surse apropiate clubului, Ovidiu Teleabă, antrenorul secund la medieşenilor în mandatul lui Soce. Contactat telefonic de totalbaschet.ro, Teleabă nu a comentat informaţia, declarând doar că nu a semnat încă niciun contract cu Mediaşul şi că lucrurile se vor clarifica în cel priveşte în cel mult o săptămână.

1 comentariu la aceasta stire:
  • cristina :

    GMM
    De mult asteptam asa o veste, continuitatea la echipa e foarte importanta, asteptam cu nerabdare noul sezon alaturi de baietii nostri care ne-au adus atata bucurie, si care ne-au facut sa fim mandri de ei si de orasul nostru.Hai Gazu, si sa ne revedem cu bine la sala.

    cu 12 ani în urmă (10.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!