Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș a avut doar 5 aruncări libere în meciul cu Energia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2012

Gaz Metan Mediaș a stabilit în partida pierdută cu 69 - 89 în fața Energiei Rovinari un record negativ la capitoul aruncări libere încercate.

Medieșenii au primit din partea brigăzii de arbitraj formată din Gabriel Dima, Alin Roșu și Liviu Ioniță, de doar 5 aruncări libere, pe care le-au marcat în totalitate. Deven Mitchell și Ivan Tomeljak au aruncat de câte două ori singuri cu inelul, iar Ivan Ivanovic o singură dată.

Medieșenii au în actualul sezon o medie de 20.07 aruncări libere pe partidă.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    !
    Mda, nimic dubios, nu-i asa? Pe langa faptul ca n-am avut niciun meci televizat...

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever :

    sean
    sean tu ai fost macar in sala ?

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Sean
    Probabil v-ati odihnit jucatorii, intreaba-l pe Teleaba... Dragusin a fost varza, Mitchell n-a prea miscat in fata lui Darby, ba mai mult, spre final, probabil si-a dorit o razbunare si in intrat in Darby ca buldotancul, probabil ca i-au lasat nervii, cum si Nicoara ( unul din jucatorii mei favoriti ) a facut un fault la Stefan Nikolic-fara minge, cum vezi pe la mizeria de fotbal. Partea de dubios pune-o deoparte, in sera asta am fost mai buni, cum ati fost si voi in returul campionatului la Tg-Jiu. Maine e o alta zi.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    @realgorj
    Sunt placut surprins de echilibrul si elegantza tonului tau , sincer . Desigur ca am fost mai slabi
    in seara asta. Dar , totusi , 5 !!! , doar 5 !!! aruncari libere acordate pt Gazul, arata o maniera de
    arbitraj partinitoare . Se stie ca Gazul joaca mai 'fizic' , dar nu-i penalizezi chiar asa drastic...
    Zic eu , suporter mediesan ...
    Combinatia ideala ar fi : echipa noastra si antrenorul voastru :)

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @ravelstein
    Sincer, iti dau dreptate pentru combinatia ideala, cu unele mici retusuri...Crede-ma, am fost in sala , nu mai sunt de muuult copil, dar asta a fost in seara asta. La noi ( si poti vedea in statistici ) unul din principalii ,, favoriti'' la foul (comise ) este Darby. Crede-ma in seara asta a fost ca un sfant, nici mie nu-mi vine a crede cata acuratete a avut in interventii. Maine este alt joc, si din ce-am vazut antrenorul vostru a facut ,, economie de jucatori " in seara asta. Greul este pentru noi, care avem o banca scurta. Indiferent de ce rezultat va fi, spectacolul este la inaltime, astazi au fost si cativa suporteri de la voi, sper ca nu au nimic de comentat fiindca avem public civilizat, desi uneori suntem confundati cu minerii. Indiferent ce va fi, succes celei care merge mai departe !

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Sean :

    @energiafan4ever
    Nu e nevoie sa fi fost in sala, cunosc prea bine fenomenul. Poata ai fost tu insa, la meciul 1, si ai vazut spre exemplu ca, in primele 4 minute, marele Serban a fluierat nu mai putin de 3 greseli la Mitchell. Nu incerc sa gasesc scuze pentru felul modest in care joaca Mediasul, insa unele lucruri sunt chiar prea evidente.
    @realgorj, fii sigur ca antrenorul n-a facut nicio economie de jucatori, atat intelege el din sportul asta.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @Sean
    Am apreciat Medias pentru jocul din returul campionatului la Tg-Jiu.Este echipa care a meritat primul loc la finalul returului, chiar daca ati avut ,, framantari interne''. Clar ati fost mai buni. In seara asta jocul nostru a fost mai bun, sau, daca vrei, antrenorul nostru a fost mai bun in seara asta. Repet, maine este o alta zi si succes celei care va merge mai departe!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    on lasam mai moale ca macaie
    La Medias exista o singura mare problema: Teleaba
    Putem spune ce vrem despre efecte, cauza el este

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    Varza a la Medias
    Daaaaaaaaaaa.......v-am facut cu arbitrii ! Realizarile lui Darby , Porter , David , Stefan , Vio sunt ale arbitrilor , dar tinand cont ca noi suntem Energia cea iubita de arbitri si de Flacarica de la federatie le-au trecut in statistici la jucatorii Energiei ! Ce slam-uri a dat Dima , ce assisturi Rosu si ce tritze Ionita .......... Uitati-va si voi pe statistica ! Desigur acum ca v-ati prins o sa luam bataie in meciul 2 , dar macar v-am facut o data cu arbitrii si mai vedem un meci la Tg.-Jiu ! Asta esta v-am facut-o si cu asta basta !....

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Arbitrajul
    La meciurile Dintre Energia si Gaz stie toata lumea (indiferent cat de subiectivi am fi) cine este favorita si cine va merge mai departe. Toata lumea cred ca isi da seama de diferenta de valoare dintre cele dpua loturi (in principal daca discutam despre ce este pe banca de rezerve). Insa trebuie recunoscut de toata lumea ca in seara de 18.04 Energia a prins una din cele mai bune seri, facand un meci senzational (asta, probabil, si pe fondul formei slabe a celor de la Gaz).
    Dar de aici si pana a acuza faptul ca a fost favorizata de albitraj mi se pare o fantezie. Cine sa ne favorizeze Rosu, care la fiecare meci nu stie decat sa ne macine marunt dar sigur. Ma mir cum de nu l-am mai vazut pe Grigoras pe la Tg.Jiu.
    Adevarul este ca Gaz Metan, cu exceptia sfertului trei, a jucat ca o echipa care lupta pentru salvarea la retrogradare.

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!