Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș a câștigat dramatic meciul cu BCMU Pitești

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.02.2015

Ceea ce părea a fi o victorie facilă pentru Gaz Metan Mediaș în disputa cu BCMU Pitești, s-a  transformat într-o partidă interzisă cardiacilor.

Gazdele s-au impus pe final, 68-66, dar argeșenii au fost la o aruncare să plece victorioși de la Mediaș. Ultimul sfert s-a terminat la egalitate, 16-16.Ambele combatante s-au aflat la conducerea jocului, iar ultimele secunde au fost dramatice. Ross ratează victoria cu 4 secunde înainte de final cu o aruncare ușoară, urmată de un fault la Djurkovic care ratează ambele libere. Piteștenii însă își bat joc de oportunitatea avută și trimit mingea în aut.

De la gazde, Pusthavar a totalizat 19 puncte și 4 recuperări,  iar Djurkovic a terminat jocul cu 18 puncte și 9 recuperări. În replică, Kovac cu 19 puncte și 4 recuperări, respectiv Ross cu 16 puncte și 3 pase decisive au fost cei mai eficienți.

Vom reveni cu cronica partidei!

 


 

Gaz Metan Mediaș conduce după prima repriză pe BCMU Pitești cu scorul de 34-24, într-un meci din Liga Națională de baschet masculin.

Gazdele au un prin sfer fantastic și după primele 10 minute conduc cu 20-6. În cea de a doua parte din prima repriză argeșenii încep mai bine, au parțial de 8-0 și reduc din diferență. Totuși finalul  a aparținut gazdelor, iar sfertul este adjudecat de oaspeți cu 18.-14.

De la gazde, Djurkovic a pus la statistică 12 puncte și 4 recuperări. Din tabăra cealaltă, de la Pitești, cu 7 puncte și 3 recuperări a fost cel mai productiv.

Revenim cu detalii!

27 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    dramatic?
    Ce dramatic...Mi-e rusine, pentru prima data mi-e rusine de evolutia echipei! Slab, praf...cum vreti sa o spuneti! Stanescu si Orbeanu sunt incredibili..nimic numai fac! Ross a pierdut fix cand nu trebuia, Sutalo a rata libera fix care nu trebuia...Durkovic ne invita prin ratari sa marcam dar noi nimic! La meciul cu Craiova nici nu ma duc ca sigur luam iar bataie! Deci dam 3 jucatori slabi si aducem altii mai buni si noi ajungem mai rau? Inseamna ca victoriile din tur au fost intamplari!

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    pacat
    Sunteti penibili, va bateti joc de echipa, suporteri, daca o sa continuati asa nu o sa mai vina nimeni la meciurile de acasa. RUSINE PENTRU COMPORTAMENTUL VOSTRU DIN TEREN

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești BasketballFan :

    Meci
    Daca nu mai veniti la sala doar pentru ca echipa trece printr-o perioada mai grea inseamna ca nu sunteti suporteri asa cum va numiti. Am venit aproape la fiecare meci de acasa si mi se pare ca echipa da totul pe teren.Eu personal consider echipa de anul asta cea mai buna din ultimii ani si o sa ne revenim sigur printr-o victorie cu Craiova saptamana viitoare! Hai BCMU!

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    re
    Nu am zis ca nu vin, dar trebuie sa avem o altfel de atitudine. Mai batem doar pe Craiova si la U Cluj, in rest spune tu pe cine vom mai batea? Sapera le cere ceva si ei nu respecta indicatiile tactice.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      Suporteri de rezultat
      Sper sa nu ne numim asa. Ce e adevarat, echipe trece peste o perioada grea, dar trebuie sa ii fim alaturi. Sa nu vorbim despre meciuri, poate ne revenim la forma normala. Hai Pitesti!

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Nu suntem suporteri de rezultat dar nici sa ajungem ca FC Arges in liga 20. Avem lot mai bun, antrenor mai bun, conditii mai bune si toate cele si totusi pierdem pe banda rulanta! Am fost fan si cand am terminat pe 11 sunt fac si acum dar deja se vede ca e alta problema la echipa! Sigur e altceva...salarii neplatite, teama de a fi dati afara, cu un lot mai bun ca in retur sa joci mai prost sigur e alta cauza! Inca o chestie- i-am vazut pe unii transpirati pe tricou inainte de a incepe partida- inteleg incalzire dar deja cand esti ud inseamna ca ai inceput si sa obosesti- si degeaba!

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      lot
      Mie mi se pare ca totul s.a terminat cand a plecat pilcevic.pacat ma gandeam ca sezonul asta o sa fie unul bun.parca suntem blestemati cu sportul in oras...in judet

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    ai dreptate
    La ultimele doua meciuri au fost niste greseli in anumite momente greu de imaginat. Sper sa ne revenim repede si sa castigam si in deplasare.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    re
    Sapera a fost si este suparat pe atitudinea jucatorilor si imediat dupa meciul cu Muresul si-a cerut scuze fata de spectatori, Ce sa faca el daca jucatorii nu dau totul pe teren cu Pilcevic si Faber se acomodase intreaga echipa, dar e tardiv sa mai comentam. Unde mai putem castiga la oradea, mobitelco si timisoara nu cu asemena joc, sa inscrii 4 puncte intr-un sfert si sa ai pretentii de locul 4, e grav.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      atitudine
      E ceva ciudat.parca doar yurii joaca pt echipa ,cu aceeasi ardoare pe ambele faze.restul parca joaca pt statistica personala.ma gandesc ca deja jucatorii si.au gasit echipe pt anul viitor astfel nu.mi explic de ce nu fac faza de aparare.mereu sapera tre sa ceara time out sa ne aparam. Incep sa cred ca ar fi mai eficient chirof in locul lui orbeanu.oricum ne aparam prost...macar chirof are mana buna.

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    de unde
    Ce echipe sa gaseasca au 31 de ani, nu ai vazut ce jucatori are oradea, mobiltelco, steaua.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      pai...
      Cam asa s.a intamplat si anul trecut...si ai vz ca au plecat toti strainii.cred ca e buna si solutia stelei...mai putini straini sa ai 4 sau 5 si iei vreo 2 romani buni.

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Robert :

    Dubios
    Ceva e cam dubios pe la voi pe acolo, treaba pute urat de tot.5 din ultimele 6 meciuri pierdute v-au bagat intr-o zona cam delicata.Ar fi foarte nasol daca si la voi ar incepe sa se zvoneasca cum ca jucatorii au probleme cu salariile si din cauza asta sa inceapa sa boicoteze jocurile, nu cred ca este cazul.Cred doar ca e o lipsa de motivatie si de concentrare si poate si putin ghinion.Am trecut prin aceeasi situatie la inceput de sezon si noi si clujenii si ne-am revenit, sigur veti face si voi la fel.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • SCM Timișoara sorin:

      un semnal,doua,trei semnale...
      Nu cred ca este ceva dubios,mai ales ca in ultimmele luni toate echipele cu un lot mai subtire sau intarit prin noile achizitii.Oricine intr-o zi buna oricine poate invinge pe oricine.Totusi semnalul de alarma pentru echipa argeseana trebuia tras dupa victoria in overtime contra Timbei(deci puteau fi sase meciuri pierdute).

      cu 9 ani în urmă (02.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    depinde cand
    Avem meciuri grele, daca nu bati mediasul ce pretentii sa ai cu voi si alte echipe bune. LA cum jucam mai mult de12 puncte nu mai facem, terminam pe locul6-7.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      loc
      Pai daca iei infrangerile noastre adica 7 ..cred ca suntem undeva pe 8-9 si am avut program usor...or sa vina meciuri cu ploiesti cluj oradea steaua sibiu de unde sa mai revenim pe locul 6????

      cu 9 ani în urmă (01.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    cluj
    Pai cand te uiti la cluj ti.e mai mare dragul...fac spectacol cu americanii..iar oradea are atitudine.

    cu 9 ani în urmă (01.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    proasta alegere
    Am luat jucatori refuzati de altii, macar daca il mai aveam pe Barac, uitati-va la Steaua cu multi jucatori romani cum joaca, important este sa ai 2 americani buni, vezi si cei ai energiei rovinari.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    @fani pitesti
    Am impresia eu s-au voi va imaginati ca Mediasul e un fel de looser partner...mai baieti echipa asta a invins Steaua in deplasare, Craiova..Sibiul..Timisoara...de ce va mirati asa mult ??? Baschetul e un joc al demnitatii unul de echipa si caracter...noi cu cel mai mic buget din istorie facem performanta...daca era invers cred k situatia era altfel.. spiritul sasesc se vede pana la urma si in sport
    Nu va mai plangeti atata...aveti echipa buna si puteti bate pe oricine...pe voi ieri aroganta v-a batut si lipsa de concentrare....numai bine.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș Fisherman :

    Bravo baieti...Rusine arbitrului
    Asa cum am intuit dupa meciul de la Craiova baietii astia au luptat din greu sa bata Pitesti. Au reusit si bravo lor , cu toata impotrivirea nesimtita a arbitrului care a inventat fault antisportiv impotriva Gazului cand era mai putin de un minut de joc si Pitesti avea un punct (in sala fiind m-am uitat spre cineva care-i arbitru. Daca i-ati fi vazut fata cand s-o dat faultul ati fi inteles totul...si de aceea l-am huiduit si blestemat pe ticalos)...Noroc ca Pitesti a ratat o libera si a perdut mingea ca sa-i dea ocazia lui Florin Popa (excelent in meciul asta) sa bage de 3 cu panoul. Faina victoria, obtinuta cu multe emotii impotriva unei echipe clar mai bine cotate, care totusi nu a aratat pe teren ca ne este superioara ! Urmeaza Timisoara...Oricum bravo baieti...Rusine arbitre (purtator fraudulos de fluier)!

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova @Cd12 :

    Aruncari libere
    Nu as vrea sa supăr pe nimeni, victoria e victorie, dar când adversarul beneficiaza de vreo 20 de aruncari libere in plus, nu stiu daca e chiar o victorie transparenta... Toata lumea a ramas in minte cu ultimul fault fluierat, dar restul cum au fost?! Nu cred că pro Pitesti...

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015)
    • U BT Cluj-Napoca teooo:

      @Cd12
      Si antisportivul de dinainte a fost? Nu de alta dar pe reluare nici fault nu se vedea, ce sa mai vorbim de antisportiv. Daca e sa discutam de furat( desi personal nu cred ca e cazul) hai sa vedem ce s-a intamplat si de-o parte si de cealalta. E adevarat ca s-au fluierat foarte multe faulturi impotriva Pitestiului, dar nu ca nu ar fi fost. In primul sfert disperarea era mare, sa nu uitam cat a fost scorul.

      cu 9 ani în urmă (02.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    re
    Nu avem idei tactice, jucatorii nu aplica in joc ce le spune Sapera, suntem dezastru. Ba dam vina pe arbitraj, ba pe ghinion, dar de fapt vina e in alta parte, la atitudinea jucatorilor.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      adryan77
      Te crezi cam mare specialist in ceea ce inseamna baschet. Cand baietii castigau, nu eram dezastru? In loc sa le fim alaturi (asa cum eu, cel putin, o voi face), noi stim decat sa criticam. Am incredere in ei, sunt baieti buni.

      cu 9 ani în urmă (02.02.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    lucrez in sport, imi dau si eu cu parerea
    Sunt suparat ca am pierdut niste meciuri usoare, trebuie sa ne mobilizam. Si eu vin la meciuri indiferent pe ce loc terminam, in sport nu-ti doresti decat victoria.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești GETA :

    Da!
    Trebuie sa le fim alaturi! E singura echipa de prima divizie din oras. Sunt sigura ca isi revin. Dupa meciul cu Craiova vor urma 3 jocuri in deplasare, deci trebuie sa umplem sala sambata.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    re
    Jucam 3 in deplasare si o etapa stam, sala o sa fie cu siguranta plina, pentru baschet nu dormeam noaptea in NBA, pentru BCMU sufar la fiecare esec si ma bucur la fiecare victorie, baschetul e viata mea.

    cu 9 ani în urmă (02.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!