Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș dă piept cu SCM U Craiova în etapa a treia din LNBM

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.10.2014

LNBM

Etapa III

Sâmbătă, 18.10.2014, Ora 18:00

Sala Sporturilor Mediaș

0-2  Fișa meciului
2-0

 

Gaz Metan Mediaș primește sâmbătă, 18 octombrie, vizita celor de la SCM U Craiova. Partida contează pentru etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Startul partidei este programat la ora 18.00.

Echipa lui Ovidiu Teleabă vine după patru înfrângeri, două în Cupa României și două în LNBM. Etapa precedentă, medieșenii au cedat pe teren propriu în fața celor de la U Banca Transilvania, scor 71-86. Gaz Metan se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, Ciprian Mihai nu a revenit după fractura de piramidă nazală și Nikola Siladji a fost internat în spital, acesta având probleme cu stomacul.

SCM U Craiova are un start bun de campionat, cu două victorii, în fața celor de la Energia Târgu-Jiu și în fața celor de la BC Mureș. Cele două victorii demonstrează oarecum forța oltenilor, care s-au impus în deplasare, pe terenul unor echipe mai bine cotate.

În cele 15 partide disputate între cele două combatante, gazdele s-au impus de 13 ori. Statistica este în favoare medieșenilor, însă SCM U Craiova se deplasează la Mediaș în postura de favorită, mai ales după ceea ce a arătat în primele două etape ale Ligii Naționale.

Această partidă va fi arbitrată de brigada de arbitrii formată din Nițu Fabiana, Marius Epure și Alin Dragoș, comisar al partidei fiind domnul Radu Vaida.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    cote
    Silviule,eu m-as cam feri sa fac ierarhizari sau cotari ale echipelor,nu de alta,dar,cu exceptia Ploiestiului care are o superechipa, echilibrul este pronuntat si o spun raspicat chiar tehnicienii din liga,care cred eu ca-s mai priceputi decat noi ceilalti care gravitam in jurul fenomenului.Totusi,daca insisti,singurul plus teoretic l-ar avea echipele cu cei mai multi si valorosi romani in echipa,dar sa lasam faptele sa vorbeasca si facem analize mai tarziu,mai la obiect,nu sa vorbim discutii...

    cu 9 ani în urmă (17.10.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Victorie!
    O victorie la Medias,AZI, ar fi de AUR,si am face inca un pas mic spre PO!

    Pacat,ca o sa ne risipim energia in Liga Balcanica,o competie de 2 lei,care nu ne ajuta sa ne dezvoltam deloc,dimpotriva!

    cu 9 ani în urmă (18.10.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Daca aveam un lot mai mare, mai ziceam.. dar nici macar nu avem banca de rezerve ca sa abordam si competitia aia.

      cu 9 ani în urmă (18.10.2014)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    ups
    am si uitat de cand Craiova nu a mai castigat in Medias in LNBM

    cu 9 ani în urmă (18.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!