Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș învinge pe Dinamo, obținând al treilea succes al sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2016

Gaz Metan Mediaș a început faza a II-a a sezonului regulat cu o victorie pe teren propriu în fața lui Dinamo București.

Partida din Sala Sporturilor din Mediaș a început cu un minut de secetă la cele două coșuri. Peciukas a marcat 5 puncte la rând și gazdele preluau inițiativa. Dinamo a echilibrat jocul, însă nu a reușit să treacă în avantaj. În final de sfert, Corpodean a redus diferența la o singură posesie, însă scorul după primele 10 minute de joc a fost stabilit de Navickas după 2 libere, scor 24-19. Sfertul secund a fost unul mai anost, cu mai puține puncte marcate. Gazdele s-au dus la 8 puncte după o reușită a lui Drăgușin, aproape de jumătatea sfertului trei. După coșurile lui Sutalo și Sulovic, Paul Graham a intrat în acțiune pentru gazde și a dus scorul la 38-32. Babkauskas a mai marcat o liberă până la pauză, iar Gaz Metan avea un avantaj de 5 puncte după 20 de minute de joc.

După pauză, Gaz Metan a revenit mult mai bine pe parchet,iar Graham, Navickas și Drăgușin au dus diferența la 16 puncte, 52-36. Sulovic a oprit elanul gazdelor cu un coș de 3 puncte. Dinamo a revenit în meci, grație pivotului sârb. În final de sfert, Sutalo și Marinov au refăcut diferența de la pauză, 59-54. În debutul ultimului sfert, Gaz Metan a dat senzația că-și poate conserva avantajul. Corpodean, Babkauskas și Sutalo au oferit lui Dinamo prima oportunitate de a rămâne la conducere, 67-68. Gazul a revenit la conducere însă tripla lui Marinov i-a dus pe bucureșteni din nou în avantaj. 6 puncte marcate la rând de Peciukas și Navickas au oferit Gazului prima șansă la victorie. Dinamo nu a găsit coșul de 3 puncte în final, iar Nikolic ducea scorul la 80-73. Chiar dacă tripla lui Babkauskas din ultimele secunde a mai oferit o mică oportunitate pentru oaspeți, medieșenii nu au avut emoții de la libere și s-au impus la final cu scorul de 84-78.

Gediminas Navickas a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 21 de puncte, lângă care a adăugat 4 pase decisive și 2 recuperări. Ionuț Drăgușin a terminat în double-double, 14 puncte și 13 recuperări, în timp ce Paul Graham a marcat 16 puncte, iar Vaidotas Peciukas 14.

Marko Sutalo a fost cel mai bun jucător al oaspeților cu 27 de puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Nenad Sulovic l-a secondat cu 20 de puncte și 6 recuperări.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș costi :

    Timișoara
    Urmează meciul de la Timișoara, dacă batem acolo ar fi perfect. După vine Energia care probabil vor evolua tot cu juniorii...

    cu 8 ani în urmă (21.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!