Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita singurei echipei pe care a învins-o în actuala ediție a LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.12.2015

Etapa a 14-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2015/2016 programează la Mediaș partida dintre Gaz Metan și Energia Târgu Jiu. Jocul dintre cele două combatante este programată sâmbătă, 19 decembrie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Mediaș.

Gaz Metan Mediaș primește vizita singurei echipei din LNBM, pe care a reușit să o răpună în acest sezon competițional. Singura victorie a echipei antrenate de Mihai Popa în 13 etape scurse din LNBM a venit în fața Energiei Târgu Jiu. Acum cele două formații de duelează la Mediaș după ce în tur Gaz Metan s-a impus cu scorul de 75-68.

Ambele echipe vin după partide jucate la mijlocul acestei săptămâni. Gaz Metan a jucat în competiția internă marți, la Cluj-Napoca unde a pierdut în fața lui U BT cu scorul de 78-62, după ce a ținut în șah echipa lui Marcel Țenter în prima repriză. De partea cealaltă, Energia Târgu Jiu a avut meci miercuri în FIBA Europe Cup. Echipa lui Antonis Constantinides a pierdut la Zagreb în fața Cibonei după o repriză de prelungiri, scor 93-88.

Gaz Metan Mediaș și Energia Târgu Jiu s-au întâlnit de 21 de ori până acum. Formația din Mediaș deține recordul pozitiv cu 14 victorii și daor 7 înfrângeri. În ultimele 5 confruntări directe, Energia Târgu Jiu este echipa care are bilanțul mai bun, cu 3 victorii și 2 înfrângeri.

Partida de la Mediaș dintre Gaz Metan și Energia Târgu Jiu se anunță una interesantă chiar dacă calculele hârtie indică o favorită certă. Formația gorjeană pleacă drept favorită și dornică să răzbune eșecul din tur, în timp ce Gaz Metan caută să încheie seria înfrângerilor, care au dus-o până pe ultima poziție din LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!