Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan obligată să câștige în fața celor de la Steaua CSM

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.03.2015

Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la Steaua CSM EximBank într-o partidă din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată duminică, 15 martie, cu începere de la ora 18:00.

Înaintea acestei partide, Gaz Metan se află pe locul nouă cu 10 victorii și 11 înfrângeri. De partea cealaltă, steliștii se află pe poziția secundă cu 16 victorii și 5 înfrângeri.

Pentru gazde această partidă este foarte importantă, medieșenii fiind obligați să câștige dacă doresc să continue lupta pentru play-off. Pentru a obține un loc în play-off, echipa antrenată de Ovidiu Teleabă trebuie să câștige cele trei partide rămase din sezonul regulat, iar Oradea trebuie să piardă pe terenul celor de la BC Timișoara.

Medieșenii vin după două succesuri consecutive, în fața celor de la CSM U Oradea și pe terenul celor de la CSU Sibiu, în timp ce oaspeții vin la Mediaș după o serie de două înfrângeri consecutive, pe terenul celor de la Energia și în fața celor de la BC Mureș.

În tur, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 88-90. Steaua a efectuat câteva modificări față de partida tur, Adrian Tudor și Terrel Everett au părăsit formația bucureșteană, fiind înlocuiţi de Luka Drca și Marque Perry.

Această confruntare va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Sorin Drugău și Dragoș Alin, observator din partea Federației Române de Baschet fiind domnul Romi Stănciulescu.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!