Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan pierde, deşi a dominat aproape în totalitate în statistică!

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.03.2012

Gaz Metan Mediaş a plecat învinsă de la Oradea, 65-74 şi a ratat o bună şansă să revină pe primul loc în clasament. Trupa lui Ovidiu Teleabă a muncit mult în faţa orădenilor, dar ratările din final au făcut ca roş-albaştrii să se impună la 9 puncte.

Deşi mulţi jucători şi antrenori susţin că e foarte important să recuperezi mult, acest lucru nu s-a aplicat şi duminică seara pentru echipa din Mediaş. Ardelenii au reuşit 42 de recuperări (13 ofensive şi 29 defensive), faţă de cele 34 ale gazdelor (9 of. şi 25 def.), dar nu au reuşit să fructifice mingile avute în plus.

Echipa lui Ovidiu Teleabă a fost mai exactă şi la capitolul intercepţii, reuşind să "fure" 11 mingi, comparativ cu cele 9 ale Oradei.

Mai mult, Nicoară şi colegii săi au reuşit şi 7 capace, dar tot au pierdut la final.

Şi ca suferinţa statistică să fie completă, Mediaşul a fost superioară la aruncările de 2 puncte şi la cele libere!

  2 p 3p Libere Rec. of. Rec. def Recuperări Intercepţii Turn ov. Blocaje
CSM Oradea 42.4% 31% 67.8% 9 25 34 9 20 3
Gaz Metan 45.9% 24% 72.2% 13 29 42 11 22 7

 

Singurul capitol important la care Oradea a fost mai bună a fost cel al şuturilor de 3 puncte! Suficient însă pentru elevii lui Cristi Achim să se impună. De altfel, în ultimul sfert, cele două aruncări de la distanţă ale lui Pesic au făcut diferenţa, rupând definitiv meciul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!