Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan primește vizita singurei echipe pe care a învins-o de două ori în acest sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2016

Etapa a 3-a din faza a II-a a sezonului regulat programează la Mediaș partida dintre Gaz Metan și Energia Târgu Jiu. Cele două echipe se întâlnesc sâmbătă, 5 martie, cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Gaz Metan Mediaș primește vizita singurei echipei pe care a reușit să o învingă de două ori în acest sezon. Elevii lui Mihai Popa au trecut de Energia în ambele meciuri din faza I, atunci când gorjenii se puteau baza pe întreg efectivul de jucători.

De atunci, Energia a suferit modificări importante pricinuite de problemele financiare. La ultimul meci, gorjenii au folosit doar 6 jucători. Cu Baris Aktas, Dragoș Andrei, Paris Horne, Raimundas Danys, Szabolcs Șanta și Alexandru Mihuți, Energia nu a putut avansa în FIBA Europe Cup și a cedat în decisivul cu Khimik Yuzhny, scor 84-75.

Gaz Metan vine la rândul ei după un eșec. Echipa de pe Târnava Mare a pierdut cu greu pe terenul lui BC Timișoara cu scorul de 86-84. La ultima fază a jocului Gediminas Navickas putea aducea victoria medieșenilor, dar minigea a refuzat să intre în coș.

Pentru Gaz Metan există numai varianta victoriei în această partidă pentru a rămâne în cursa pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă medieșenii pleacă din postura de favoriți, Energia a arătat în meciurile cu Phoenix și Khimik că pot pune probleme.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și Energia Târgu Jiu va fi oficiat de o brigadă de arbitrii formată din Bogdan Podar, Laszlo Bukurești și Alin Dragoș.

foto: Alin Peptan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!