Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan s-a despărțit de Doug Plumb

Silviu Isailă

Silviu Isailă
06.02.2015

Canadianul Doug Plumb a anunțat pentru site-ul nostru despărțirea de clubul de pe Târnava Mare. Rezilierea contractului a fost făcută pe cale amiabilă.

Doug Plumb a sosit la Mediaș în vara anului 2014. În cele 14 partide jucate în actuala stagiune de campionat, acesta a avut medii de 22.05 minute, 7.9 puncte, 3.8 recuperări și o pasă decisivă, având un indice de 6.9 la eficiență. În ultima perioadă evoluțiile canadianului nu au fost prea bune, antrenorul echipei hotărând să îl înlocuiască.

Acesta a oferit câteva cuvinte pentru site-ul nostru:

Aș dori să le mulțumesc suporterilor pentru susținerea din acest sezon. De asemenea vreau să le mulțumesc antrenorilor și conducerii pentru oportunitatea de a juca aici. Îi urez clubului doar succese. Hai Gazu!

Maksim Kovacevic este înlocuitorul lui Plumb. Acesta a debutat în partida cu BCM U Pitești, reușind 2 puncte, 4 recuperări  și o intercepție.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!