Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan și BCM U Pitești se întâlnesc în etapa a 4-a a Ligii Naționale

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.10.2015

Imagine de la ultima confruntare directă dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui BCM U Pitești în etapa a 4-a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două formații se întâlnesc pentru prima dată în sezonul competițional 2015/2016. Partida dintre cele două combatante este programată sâmbătă, 24 octombrie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Mediaș.

În etapa trecută, Gaz Metan a obținut prima victorie a sezonului, după ce a trecut cu scorul de  75-68 pe terenul Energiei Târgu Jiu. De cealaltă parte, BCM U Pitești a administrat prima înfrângere lui Dinamo București după ce a învins în Trivale cu scorul de 72-60. Astfel, cele două echipe au moralul la cote înalte înaintea confruntării directe.

Gaz Metan Mediaș a operat o schimbare la nivelul lotului de jucători chiar înaintea jocului cu formația piteșteană. Florin Popa, cel care a început sezonul alături de BC Timișoara, a revenit pe Târnava Mare și este pregătit pentru a redebuta în formația lui Mihai Popa.

Pentru BCM U Piteștim Rihards Kuksiks este omul startului de sezon. El este cel mai bun marcator și recuperator plus cel mai eficient jucător al echipei sale. Lituanianul are medii de 20.0 puncte și 6.3 recuperări pentru 19.3 unități la eficiență. La Gaz Metan, Aliksandr Pustahvar pare a fi pionul de bază. Bielorusul a fost integralist în toate meciurile jucate de formația medieșeană și înregistrează 17.5 puncte și 6.5 recuperări pentru 14.5 unități la eficiență.

BCM U Pitești are un bilanț pozitiv în fața lui Gaz Metan. Formația argeșeană are 16 victorii și 13 înfrângeri în fața echipei ardelene. În ultima confruntare directă, disputată la Mediaș, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 68-66.

Partida de la Mediaș va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Olaru, Ciprian Ciocan și Alexandru Anica, în timp ce observator al partidei va fi domnul Marius Marinescu.

foto: BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Hai BCMU!
    Sper sa fim concentrati 100% si cu siguranta ne vom impune, valoric suntem peste ei. Trebuie sa ne aparam bine la Peciukas, am mare incredere in Mladenovici, care cred ca va marca peste 20 pct! Hai BCMU!

    cu 8 ani în urmă (23.10.2015)
    • tzontzolino:

      re
      Sa nu facem ca anul trecut cand ne-am umflat in pene si daca nu rata Djurkovic in veselie ne bateau la 20 de puncte! Mi se pare mai greu meciul cu Medias decat cu Dinamo (acum)!

      cu 8 ani în urmă (23.10.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Victorie
    Sunt convins ca vom învinge , diferența de valoare dintre loturile celor 2 echipe e destul de evidenta , totuși !

    cu 8 ani în urmă (23.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!