Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gazdele o înving pe BCM U Pitești în ultimul meci al Cupei Dinamo

Gazdele o înving pe BCM U Pitești în ultimul meci al Cupei Dinamo

În ultimele trei zile, CS Dinamo Știința București, BCM U Pitești și CSO Voluntari s-au confruntat în cea de-a doua ediție a Cupei Dinamo. Fiecare echipă a reușit să obțină câte o victorie, însă, în urma coșaverajului, trofeul a ajuns la trupa argeșeană.

Vineri, 20 septembrie, în primul joc al turneului, CSO Voluntari a învins-o pe CS Dinamo Știința București la o diferență de două puncte: 76-78. Apoi, formația antrenată de Șemsettin Baș a fost înfrântă de BCM U Pitești cu scorul de 73-66.

Ultimul meci al competiției le-a pus față în față pe CS Dinamo Știința București și BCM U FC Argeș Pitești. Jocul a fost foarte echilibrat, având loc opt schimbări de lider. Argeșenii s-au aflat mai mult timp la conducere, însă finalul i-a găsit pe elevii lui Tudor Costescu în avantaj. În cele din urmă, Dinamo Știința a reușit să obțină victoria în fața propriilor suporteri: 91-87.

Cei mai buni jucători din tabăra învingătoare au fost: Mladen Jeremic (18 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive), Javon Masters (17 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări) și Armin Cane (12 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări).

De partea cealaltă, s-au remarcat: Devin Searcy (22 de puncte, 7 recuperări), Goran Gajovic (21 de puncte, 4 recuperări), Danilo Tasic (19 puncte, 6 recuperări) și James Washington (10 puncte, 7 pase decisive).

În ciuda înfrângerii din jocul cu Dinamo, BCM U Pitești a câștigat trofeul, datorită coșaverajului superior. Podiumul a fost completat de CS Dinamo Știința București și CSO Voluntari.

*foto: Facebook - Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!