Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas:„Avem nevoie să începem să câștigăm meciuri”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.12.2015

Gediminas Navickas a prefațat pentru Total Baschet partida dintre Gaz Metan Mediaș și Energia Târgu Jiu, joc care contează pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Fundașul lituanian spune că echipa sa are mare nevoie de victorie, iar evoluțiile bune din ultimele meciuri îi dau încredere că echipa de pe Târnava Mare poate repeta scenariul din tur, atunci când a învins Energia chiar în Gorj:

„Sper să putem repeta figura din tur pentru că avem nevoie să începem să câștigăm meciuri. În opinia mea am jucat puțin mai bine în ultimele meciuri dar am întâlnit echipe foarte bune, probabil unele din primele 4 echipe din campionat, Mureșul și Clujul. Rezultatele nu arată o îmbunătățirea a jocului dar în opinia mea am avut evoluții mai bune.”

Întrebat care au fost cauzele căderii echipei în repriza secundă atât în meciu cu BC Mureș cât și cu U BT Cluj-Napoca, Navickas a spus că echipa a suferit la nivel mental:

„Cum am spus, echipa a jucat mai bine dar nu avem încă o mentalitate de învingători. În unele momente am pierdut controlul jocului și nu am avut puterea psihologică pentru a reveni în meci.”

Gediminas Navickas nu consideră că echipa sa are un avnataj chiar dacă Energia a avut un meci mai dificil la Zagreb și crede că gorjenii sunt obișnuiți cu ritmul campionat, cupe europene:

„Uneori meciurile sunt un antrenament mai bun decât antrenamentele în sine. Energia are jucători buni și nu consider că avem un avantaj deoarece ei se află în acest ritm de joc.”

foto: Dan Porcuțan

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!