Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas: „Îi respectăm, dar nu ne este frică!”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.01.2015

Gaz Metan primește miercuri, 14 ianuarie, vizita celor de la BC Mureș într-o partidă ce contează pentru etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jucătorul gazdelor, Gediminas Navickas a oferit o declarație pentru site-ul nostru.

Toată lumea crede că Mureșul este favorită în această partidă și, probabil, au dreptate. Aceștia s-au calificat în Final Four-ul Cupei, au bătut Steaua ceea ce arată că acum sunt într-o formă foarte bună, poate cea mai bună din acest sezon. Pe de altă parte, avem același record stagional și nu avem nici un motiv să credem că sunt mai puternici. Pe hârtie sunt o echipă mai bună, dar au fost multe exemple în acest sezon că numele nu poate câștiga. Echipa care va lupta și va avea dorința mai mare de a câștiga, va câștiga și sper că vom arăta acest lucru în meci. Cred că va fi un meci important și greu pentru ambele echipe, dar îmi place să spun: îi respectăm, dar nu ne este frică!

În trecut, lituanianul a evoluat pentru BC Mureș. Acesta vorbește despre acest lucru:

Acesta este primul meci împotriva celor de la Mureș după ce am plecat de acolo. Nu am evoluat în tur datorită unei accidentări. Desigur, va fi un meci normal pentru mine. Am petrecut momente speciale la Mureș, momente bune și momente grele, cum este în fiecare echipă, dar mai presus de toate a fost o atmosferă foarte bună la echipă, am avut o mulțime de victorii și amintiri frumoase. Vorbesc despre un an când am câștigat sezonul regulat  și am jucat finala. Toată lumea a fost corectă cu mine începând de la președinte, director, antrenori și terminând cu o doamnă dintr-un birou. Le mulțumesc. Acum joc pentru Mediaș, îmi place foarte mult echipa noastră și voi face tot ce pot pentru a îmi ajuta echipa.

Startul partidei este programat la ora 18.00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    un domn si un sportiv in acelas timp
    Respect Gedi, fie ca cei mai buni sa castige!

    cu 9 ani în urmă (14.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!