Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas: "Îmi pare rău că nu am oferit publicului măcar o victorie în seria cu Ploieşti"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2012

Miercuri seară CSM Oradea a cedat pe teren propriu, scor 74-79, confruntarea cu CSU Ploieşti şi a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a în ierarhia generală. În urma acestui rezultat prahovenii s-au calificat mai departe în semifinalele playoff-ului urmând să evolueze împotriva câştigătoarei dintre Mediaş şi Energia Rovinari.

La finalul jocului site-ul nostru a stat de vorbă cu Gediminas Navickas care ne-a declarat că Oradea a fost ghinionistă în acest sezon competiţional. Lituanianul spune că diferenţa a fost făcută de către parţialul de 22-3 realizat de prahoveni. Întrebat dacă îşi doreşte să rămână la Oradea, balticul spune că nu depinde de el.

Cum s-a desfăşurat meciul 3 de la Oradea ?

A fost un meci greu, un adversar incomod şi în cele din urmă am pierdut. Din păcate nu am putut gestiona finalurile de meci aşa de bine cum ne-am fi dorit, atât în meciul 2 cât şi în meciul 3. Pot spune că nu am avut parte de noroc în acest sezon. Am fost ghinionişti din toate punctele de vedere. E adevărat, norocul ţi-l faci singur şi nu poţi să te bazezi doar pe el însă eu sunt de părere că am fost lipsit de noroc în acest sezon. Îmi pare rău că nu am oferit publicului acesta frumos măcar o victorie în seria cu Ploieşti.

Ce a făcut diferenţa ?

E greu să spun în acest moment ce a făcut diferenţa. E prea devreme. Dacă stau şi mă gândesc cred că recuperările, dar şi acel run mare al prahovenilor cu care au reintrat în joc.

Ce vei face în următoarea perioadă ?

Urmează să mă relaxez puţin pentru ca mai apoi să reîncepem munca. Avem nevoie de puţină pauză pentru a odihni musculatura, oasele, pentru a reveni cât mai bine în următorul sezon.

Doreşti să continui şi sezonul următor la Oradea ?

Nu depinde de mine. Vom vedea, însă oricum e prea devreme să vorbim despre acest lucru.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Pacat ! (meci 4)
    Clar , Ploiestiul a fost mai buna , dar ORADEA merita inca un meci in fata suporterilor !

    cu 12 ani în urmă (19.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!