Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas la cel mai bun meci al sezonului, Grabauskas în double-double

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.11.2015

Gaz Metan Mediaș nu a putut ține piept Stelei CSM EximBank și a cedat pe teren propriu cu scorul de 93-75 în etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Gediminas Navickas a fost cel mai bun jucător al lui Mihai Popa, reușind cel mai bun meci al său al sezonului. Conducătorul de joc a terminat cu 14 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări, 6 mingi câștigate și 3 câștigate. Lituanianul a avut 3/4 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 24 de unități.

Robertas Grabauskas a avut și el o prestație notabilă în fața Stelei și a bifat al treilea double-double al sezonului. Pivotul lituanian a terminat cu 13 puncte și 10 recuperări, plus o pasă decisivă. Grabauskas a marcat 5/7 de la 2 puncte și 3/5 de la linia de libere, acumulând un index al eficienței de 20 de unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!