Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas: „Suntem încrezători și sunt sigur că va fi un meci bun”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
31.01.2015

Gaz Metan primește vizita celor de la BCM U Pitești într-un meci ce constă pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată duminică, 1 februarie, cu începere de la ora 17.55 și va fi transmisă în direct de Digi Sport. Gediminas Navickas a vorbit pentru site-ul nostru despre această confruntare.

„Am spus că este timpul să câștigăm în fața Piteștiului înainte de ultimul meci cu ei. De data aceasta nu vreau să spun nimic deoarece ne-au bătut foarte ușor ultima dată. Spun doar că vom intra pe parchet să ne bucurăm de baschet, să jucăm cu pasiune și energie. Cum spune unul dintre antrenorii noștri: „nu jucați pentru rezultat în timpul meciului. Gândiți-vă la sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți pe parchet și rezultatul va veni”. Sunt de acord cu acesta. Noi știm ce avem de făcut pe teren, suntem încrezători și sunt sigur că va fi un meci bun.

Știu că am pierdut câteva meciuri acasă și suporterii noștri sunt puțin dezamăgiți, dar este ușor să fi suporter când echipa câștigă. Suporterii adevărați susțin o echipă și în vremurile bune și în vremurile grele. Deci, invit toții suporteri noștri să ne ajute la acest joc.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!