Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Zyle se întoarce în Spania, de această dată în liga secundă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.07.2015

Fostul pivot al formaţiei CSU Atlassib Sibiu, lituanianul Gediminas Zyle, va evolua începând cu noul sezon în liga secundă din Spania la Leyma Basquet Coruna. În stagiunea 2013-2014, înainte de a ajunge în Transilvania, sportivul de 27 de ani a jucat tot în Spania, însă în liga a treia, la Azpeitia Azkoitia ISB.

În echipamentul galben-albastru, baschetbalistul înalt de 2.10 m a jucat 13 partide, 10 în campionat, respectiv 3 la nivelul Cupei României. Zyle a acumulat în cele 10 meciuri jucate în campionatul 2014-2015 medii de 5.1 puncte, 1.9 recuperări şi 4.1 în dreptul eficienţei, totul în 15:49 minute jucate. De cealaltă parte, în Cupa României, CSU Sibiu, cu Gediminas în lot, a ajuns până în semifinale, jucătorul având o medie de 6.7 puncte, 2.0 recuperări şi un indice de 4.7 la eficienţă, în 17:43 minute petrecute pe parchet. 

Pe parcursul carierei sale, Gediminas Zyle a mai jucat la echipe precum Nevezis, LSU-Atletas, Zalgiris şi Triobet, toate din ţara sa natală, Lituania. 

*Foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!