Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gelu Cazanoschi: ”A fost un meci de slabă factură tehnică!”

Cătălin Rădulescu, Costin Marinescu

Cătălin Rădulescu, Costin Marinescu
23.11.2013

Gelu Cazanoschi, antrenorul pricipal al Phoenix Galați, a declarat după victoria echipei sale în fața BCM U 2 Pitești că meciul a fost unul slab, luciditatea elvilor săi din sfertul doi făcând diferența.

A fost un meci de slabă factură tehnică. Am fost mai lucizi în sfertul doi când am făcut diferenţa ce s-a dovedit hotărâtoarea pentru obţinerea victoriei. O evoluţie foarte bună a avut Ciubotariu, care a reuşit multe recuperări în defensivă şi a fost eficient în atac”, ne-a declarat antrenorul de la Phoenix, Gelu Cazanoschi.

Phoenix a câștigat cu 76 - 60 pe BCM U 2 Pitești într-o partidă din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1 masculin, Seria C. În urma acestui rezultat, gălățenii au un bilanț de 3 victorii și 5 înfrângeri și și doar teoretic mai pot pierde calificarea în faza a doua a competiției.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!