Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Alexandru Vlad și-a prelungit înțelegerea cu CSM Galați

George Alexandru Vlad și-a prelungit înțelegerea cu CSM Galați

George Alexandru Vlad și-a prelungit înțelegerea cu CSM Galați. 

Fundașul în vârstă de 20 de ani va traversa, astfel, al treilea sezon în LNBM. În stagiunea precedentă, anulată prematur din cauza pandemiei de COVID-19, conducătorul de joc a strâns medii statistice de 22 de minute, 6.4 puncte, 3.0 pase decisive și 2.5 recuperări pentru un indice de 8,5 la eficiență cu procentaje de 59% la aruncările de două puncte, 34% la trei puncte și 58% la linia de pedeapsă.

Sportivul format de CN Aurel Vlaicu a făcut parte din loturile României de juniori și tineret. 

CSM Galați a efectuat cea de-a patra mutare din această vară. Așadar, pe lângă Vlad Negoițescu, Marius Ciotlăuș și Rareș Ardelean, George Alexandru Vlad va face parte din lotul pregătit de Florin Nini.

*foto: viatalibera.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!