Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: "Diferenţa a făcut-o felul în care am tratat meciul după pauză"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.10.2013

George Toth

George Toth a vorbit pentru Total Baschet despre victoria adjudecată de BC Timişoara în prima etapă la Piteşti.

Meciul nostru cu Piteşti a fost unul cu diferite situaţii. Începutul a fost de partea gazdelor, ei având un procentaj mai bun ca noi la aruncări. Noi am început să marcăm mai bine după pauza mare, lucru care ar fi bine să nu se mai întâmple pe viitor deoarece ne va afecta enorm. Diferenţa a făcut-o felul în care am tratat meciul după pauză, cu ajutorul indicaţiilor tehnico-tactice primite de be bancă şi realizate în acelaşi timp. Piteştiul are o echipă cu un antrenor de mare valoare. Pe lângă faptul că este român, el pune accent pe jucătorii autohtoni în momente cheie, ceea ce reprezintă un lucru de apreciat în România. Eu zic că cei de la Piteşti pot ajunge cât mai sus. Vreau în acelaşi timp să îi felicit pentru jocul prestat şi să le urez multă baftă în meciurile viitoare.

Tudor Costescu l-a folosit pe George Toth 19 minute. În această perioadă, timişoreanul a avut 1/5 la aruncările de două puncte şi 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 3 puncte. El a adăugat 7 recuperări, la acest capitol fiind liderul echipei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!