Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth: “Nu mai avem voie să pierdem niciun meci”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.03.2013

George Toth

BC Timişoara a fost învinsă în prima partidă a rundei cu numărul 26 a LNBM în deplasare de CSU Ploieşti cu scorul de 89-79, astfel bănăţenii ajungând la cea de-a 9-a înfrângere din acest sezon.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, George Toth, tânărul baschetbalist al celor de la BC Timişoara, a vorbit despre înfrângerea echipei sale.

În această seară am avut parte de un meci foarte strâns în care ambele echipe şi-au dorit victoria cu orice preţ. Mă bucur că am fost introdus pe teren câteva minute şi sper că am apucat să îmi ajut echipa în timp ce aveam probleme cu faulturile. Au câştigat ploieştenii care au pornit meciul cu prima şansă deoarece au jucat pe teren propriu şi au fost împinşi din spate de fani. Trebuie să facem ceva neapărat de acum înainte deoarece nu mai avem voie să pierdem niciun meci pentru a prinde un loc cât mai bun în play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!