Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Toth se alătură lui CSM Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.06.2016

CSM Ploiești a mai anunțat un transfer, după repatrierea președintelui Cătălin Burlacu. Formația prahoveană a ajuns la un acord cu George Toth. Pivotul român vine de la BC SCM Timișoara și a semnat un angajament valabil pentru sezonul 2016/2017.

În sezonul precedent, George Toth a jucat 32 de partide pentru BC SCM Timișoara și a înregistrat medii statistice de 6.4 puncte și 4.1 recuperări în 17 minute jucate pe meci.

În cariera sa, George Toth a jucat numai pentru BC SCM Timișoara, el fiind un produs al baschetului de pe Bega. El a debutat în Liga Națională în sezonul 2010/2011 și de atunci a strâns 89 de prezențe pe prima scenă a baschetului românesc.

George Toth se va alătura noii sale echipe la mijlocul lui august, atunci când CSM Ploiești are stabilită reunirea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Bravo!
    Foarte buna miscarea,mai ales ca,foarte probabil,Toth va capata mai multe minute decat la Timisoara.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!