Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Trif: „Nu este bine ce s-a întâmplat”

George Trif: „Nu este bine ce s-a întâmplat”

CSM Târgu Mureș a reușit să treacă de SCM U Craiova cu 84-70 în ultimul meci al etapei a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Chiar dacă nu a avut vreo miză în economia ierarhiei din faza următoare a sezonului, duelul de la Târgu Mureș a oferit un moment foarte tensionat în sfertul patru.

Conflictul dintre Goran Martinic și George Blaj-Voinescu a dus la o încăierare generală în urma căreia, pe lângă cei doi, au fost eliminați din meci alți trei jucători: Szabolcs Santa și David Engi de la gazde, respectiv Alexandru Agapie de la oaspeți.

Momentul tensionat a fost amintit și de George Trif la finalul întâlnirii, antrenorul lui CSM Târgu Mureș având următoarele declarații pentru pagina de Facebook a clubului:

„Un meci interesant, dar din păcate nu s-a încheiat bine pentru nicio echipă. Era un meci care nu conta pentru clasament și din păcate au intervenit aceste probleme cu jucătorii. Sunt foarte supărat din cauza aceasta. Avem un meci important la Pitești și, bineînțeles, ne așteaptă meciuri foarte grele în viitor și nu știm ce va decide Comisia de Disciplină. N-am văzut foarte bine ce s-a întâmplat. Probabil s-au acumulat ceva frustrări la echipa din Craiova, nu pot să-mi dau seama ce a fost. Nu este bine ce s-a întâmplat.”

Tehnicianul a spus și cum a dorit să abordeze meciul cu Craiova:

„Am încercat toată săptămâna să-i țin conectați pe jucători, să joace cât mai bine, tocmai din prisma faptului că ne așteaptă un joc foarte greu la Pitești. Am început mai slab, dar pe urmă ne-am revenit și ne-am format o diferență confortabilă.

Chiar asta vorbeam, să încerc să fac o rotație cât mai lungă, ca să țin odihniți jucătorii. Din păcate a venit această problemă. Sper să fie o analiză cât mai rapidă a Comisiei de Disciplină, să vedem cum mergem mai departe și să vedem ce putem face.”

MVP-ul etapei, Mladen Jeremic, a vorbit la rândul său după succesul cu oltenii:

„A fost un meci nebun, unul fără importanță, dar ne-am dorit această victorie și am vrut să jucăm pentru fani, să-i facem fericiți. Nu am început foarte bine. Ofensiv da, însă în apărare am fost lenți și nu am jucat dur, dar în al treilea sfert știam ce trebuie să facem și cred că am meritat această victorie.

Va fi mai greu la Pitești, dar nu știu cine va fi suspendat. Probabil Martinic, dar nu știu dacă și altcineva. O să fie greu, dar partea bună e că suntem deja calificați în Top 10. Vom încerca să câștigăm acolo cu jucătorii pe care îi vom avea la dispoziție.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect (n.r. incidentul din sfertul patru). Aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple. Rămâne doar un gust amar după această victorie.”

Botond Solyom a încheiat seria declarațiilor din tabăra lui CSM Târgu Mureș:

„Nu a avut miză, fiindcă eram deja calificați în Top 10, dar a fost un meci pe teren propriu și ne-am dorit să terminăm această parte a campionatului cu o victorie. N-aș zice că am intrat cu o altă atitudine, nefiind vreo miză, ci n-am avut ritm și adversarii au venit într-o formulă diferită. Au trecut printr-o schimbare pe banca tehnică și au avut doi jucători accidentați, așa că alții au ajuns în prim plan și poate că asta ne-a încurcat puțin.

E greu de spus cine a fost mai tensionat. Din păcate lucrurile au degenerat, dar nu consider că am fost două echipe tensionate. În sport pot să apară și asemenea momente.”

Mureșenii vor evolua la Pitești în ultima etapă din Conferința B, în cursul serii de vineri (19.01). Cele două formații se vor lupta să intre cu un bilanț cât mai bun în Top 10.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!