Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: "Așteptăm răspunsul de la doi jucători"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.08.2012

George Ziguli, director tehnic al BCM U Pitești, spune că în cursul acestor zile se încearcă rezolvarea ultimelor două transferuri care vor completa lotul de jucători cu care deținătoarea Cupei României va începe perioada de pregătire premergătoare startului oficial al sezonului 2012/13.

„Aşteptăm în aceste zile răspunsul de la doi jucători. Mai avem nevoie de un pivot în genul lui Kinloch, care să fie puternic sub panou, şi de o extremă. Sîntem în negocieri cu jucători sîrbi, bulgari, americani şi lituanieni. Cei pe care vrem să îi luăm se lasă mai greu convinşi, pentru că au pretenţii financiare mari datorită cotelor ridicate pe care le au. Pînă la începerea pregătirilor, vom şti foarte clar pe cine ne bazăm. Vom face 10 - 12 zile de pregătire în localitate, ca apoi să plecăm în cantonament. Între 6 - 8 septembrie vom merge la Memorialul Tordai de la Sibiu, la care în afară de echipa locală şi-au mai anunţat partici­parea CSM Bucureşti şi o echipă din străinătate. Între 14 şi 15 septembrie vom fi prezenţi la un turneu la Mediaş, la care vor participa şi două echipe din Ungaria. Cu zece zile înainte de începerea sezonu­lui, vom organiza un turneu la Piteşti la care am invitat să participe echipa din Kragujevac, Asesoft Ploieşti şi o formaţie din străinătate“ a declarat oficialul argeșean pentru curier.ro.

De notat că, potrivit aceleiași surse, BCM U Pitești are programată reunirea pentru data de 5 august.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!