Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: ”Ca va­loa­re suntem peste Tg. Jiu, CSM şi mul­te alte echipe care sunt în pri­mele opt”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.03.2012

Georgel Ziguli, președintele CSM Pitești, afirmă, într-o declarație acordată cotidianului Curierul Zilei, că BCM U, echipa de baschet a clubului, ar fi putut termina sezonul pe una din primele 4 poziții, dacă nu ar fi făcut câteva transferuri greșite în intersezon.

Dacă eram mult mai atenţi în vară la trans­fe­ruri, terminam în primele patru lo­­curi. Ne-am păcălit cu cei doi pi­voţi Kazarnovski şi Hallet. Sînt con­vins că, dacă puteam să-i a­ducem în vară pe Kinloch, Po­povic şi Dani Popescu, alta era situaţia. Recuperările ofensive şi defensive le fac pivoţii, a spus Ziguli.

Referitor la victoria lui BCM U pe terenul celor de la Energia Rovinari, oficialul piteștean consideră că jucătorii au dat dovadă de caracter, iar stafful tehnic a pregătit partida foarte bine, fără greșeli.

Vreau să felicit jucătorii şi antrenorii pen­tru că la meciul de la Rovi­nari au dat dovadă de mare ca­racter. Au jucat perfect şi au cîş­ti­gat. An­tre­norii nu au mai făcut greşeli care pot fi puse pe sea­ma lipsei de ex­perienţă. Jucătorii au ascultat şi au înţeles indica­ţiile.

Ziguli spune că echipa sa este mai valoroasă decât CSM București, Energia sau alte echipe care s-au calificat în playoff.

Ca va­loa­re sîntem peste Tîr­gu Jiu, CSM Bucureşti şi mul­te alte echipe care sînt în pri­mele opt. Campio­natul româ­nesc este destul de puternic, iar anul viitor va fi şi mai tare, pentru că poţi folosi 6 stră­ini.

7 comentarii la aceasta stire:
  • x net :

    campionat
    Multi conducatori asteapta acesta decizie de a transforma baschetul doar intr-o afacere , aducand cat mai multi jucatori straini.
    Parerea mea ar fi sa aduca 12 jucatori straini si sa desfiintam nationala Romaniei !!!!!.
    Ar trebui o super liga de maxim opt echipe cu bugete consistente , in care sa joace cati straini vor si un campionat de Divizia A cu 12-14 echipa in care sa poata evolua cat mai multi romani , asta daca vrem sa mai avem nationala.

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Oradean
    Valoarea echipei o da locul din clasament. Restul e Can Can.

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Clujean
    Conducerea echipei e principala vinovata pentru transferurile ratate. Eu sunt convins ca Pitesti ar fi putut castiga si campionatul anul trecut, daca se numea Mobitelco si era din Cluj. De asemenea nu am nici o indoiala ca daca se numea Panathinaikos si era din Atena putea chiar castiga Euroliga.
    Ca valoare sunteti de locul 9-10.

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • zapacitu79 :

    sa protestam
    la urmatoarele meciuri sa mergem cu prosoape(batiste) albe sa protestam impotriva mizeriei din baschet promovata de craiova, frf si altii

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    .......
    Daca Toma si Craiova sunt nenorocirea baschetului romanesc cum se face ca toate echipele in cauza au semnat aceasta petitie ? Ia mai uitati-va si in curtea altor echipe care isi freaca mainile de bucurie ca nu se mai joaca play out-ul !

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!