Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: „Dorim ca peste două sezoane să evoluăm într-o cupă europeană”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.02.2011

Într-o declarație acordată site-ului ziarultop.ro, George Ziguli a declarat faptul că speră într-un sezon mai bun, la anul, pentru BCA Pitești. De asemenea Ziguli dorește ca formația piteșteană să se califice sezonul viitor într-o cupă europeană, dar pentru acest lucru este nevoie de a aduce trei jucători străini la club. Actualemente formația din Pitești se poziționează pe locul al 7-lea în clasament cu 32 de puncte, având 11 victorii și 10 înfrângeri.

Existã planuri importante cu BCA Pitesti. Noi ne dorim sã putem ajunge sã ne calificãm într-o cupã europeanã, iar acest lucru sperãm sã îl realizãm chiar în sezonul viitor. Avem planuri importante si chiar ne dorim ca în varã sã mai aducem doi sau trei jucãtori de care avem nevoie pentru ca lucrurile sã meargã si mai bine si sã avem o formatie si mai competitivã pentru editia viitoare de campionat. Ar fi foarte bine pentru noi dacã am rea-liza acest lucru. Oricum, aici vorbim de un proiect de 2-3 ani si sper ca totul sã meargã foarte bine - a declarat George Ziguli pentru sursa mai sus amintită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!