Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: “Jocul nostru sper să fie unul foarte spectaculos”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.02.2013

George Ziguli

Echipa antrenată de Tudor Costescu va întâlni pe teren propriu pe BC Timişoara, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Aceasta este partida ultimei speranţe pentru BCM U Piteşti, baschetbaliştii argeşeni fiind obligaţi să câştige meciul pentru a mai spera la ocuparea unui loc între primele opt formaţii la finalul sezonului regulat. Înaintea jocului contra bănăţenilor, BCM U ocupă poziţia a 11-a în clasament cu un total de 29 de puncte acumulate.

Iată ce a declarat înaintea partidei George Ziguli, directorul tehnic al grupării argeşene:

Pentru noi este un meci foarte greu, mai ales că avem această problemă în a ne impune pe teren propriu. Nu am reuşit să câştigăm mai multe meciuri acasă şi asta este cu adevărat o reală problemă. Numai că la acest meci sper să vedem un duel mult mai spectaculos. Este clar că în mod normal această presiunea îndeplinirii obiectivului nu prea mai există fiindcă eu rămân la părerea mea că nu mai avem şanse să putem ocupa un loc între primele opt la finalul sezonului regulat. Fără să mai fie această presiune cred că se pot obţine câteva rezultate frumoase. Cei de acolo vor să mai urce un loc sau două în clasament în timp ce aici singurul lucru dorit este să fim undeva între 9 şi 12 pentru a nu mai juca ulterior în campionat. În cazul în care nu vom putea să obţinem o victorie în acest meci sper ca măcar jocul nostru să fie unul foarte spectaculos şi să putem să mulţumim publicul prezent la sală. Acest lucru este unul foarte important pentru noi în acest moment.

Întâlnirea din Trivale va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!