Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: ”Pentru a salva echipa este posibil să plece și antrenorii”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2011

george ziguliBCM U Pitești a suferit în weekend a cincea înfrângere conscutivă, iar George Ziguli, directorul tehnic al grupării din Argeș, este nemulțumit de situația în care a ajuns echipa.

Ziguli afirmă din nou că selecția a fost făcută greșit, iar dacă echipa nu își va reveni până la finalul turului va lua măsuri drastice. Printre acestea măsuri el enumeră și despărțirea de cuplul de antrenori aflați momentan pe banca tehnică.

Un fapt evident pentru toată lumea este că jucăm din ce în ce mai slab. Nu pot să înţeleg de ce se întâmplă acest lucru. Rămân la părerea mea că s-a făcut o selecţie greşită, ar trebuia să trecem peste acele momente până acum. La iarnă vă asigur eu că lucrurile se vor schimba şi vor pleca mulţi de aici. Este posibil să plece chiar şi antrenorii, trebuie să facem ceva pentru a salva echipa, pentru că în aceste condiţii ne apropiem mai mult de retrogradare, decât de alte lucruri mai importante. (…) Am prins o echipă din Cluj ce a jucat foarte slab în meciul cu noi. Vă spun sincer că orice echipă din primele cinci sau şase locuri ale campionatului, dacă juca în locul nostru cu cei de la Cluj, câştigau meciul la o diferenţă de 20 de puncte. Au jucat foarte slab dar tot ne-au bătut la o diferenţă de 14 puncte şi asta pentru că noi avem o echipă și mai slabă, a spus George Ziguli pentru argeșeanul.com

La jumătatea turului de campionat BCM U pitești ocupă locul 12, cu un bilanț de 2 victorii și 6 înfrângeri.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gregorie :

    Epitete
    Oare cine i-a facut impotenti pe jucatori maestre? Bravo de incurajari.

    cu 12 ani în urmă (15.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Salvare
    domnu' ( ca nu vreau sa-ti scriu numele ) , pai matele unde ai fost cand s-a facut selectia ?
    ce usor poti sa tai si sa spanzuri antrenori , jucatori samd , dar matale nu vrei sau nu poti sa te uiti in oglinda...
    ti-e teama sa se sparge sau ca nu vei vedea ( ca valoare) nimic ?
    propune-te si pe alde matale la taiat capu' sa vedem atunci cum ie..

    cu 12 ani în urmă (15.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!