Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: “Sper să arătăm un joc bun de acum înainte”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013

George Ziguli

George Ziguli, directorul tehnic al celor de la BCM U Piteşti, a vorbit despre înfrângerea echipei de la Constanţa dar şi despre decizia organizării play-out-ului.

Eu nu vreau să comentez prea mult pe tema meciului nostrum de la Constanţa pentru că am avut şi doi oameni importanţi care nu au putut juca în tabăra noastră, iar Farul nu mai este echipa din turul campionatului. Dacă aveau aceeaşi jucători  acum erau între primele 5 sau 6 din campionat. Referitor la meciul nostru eu cred că a contat mult şi ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Spre exemplu la meciul dinaintea disputei noastre dintre CSM Bucureşti şi Universitatea Mobitelco Cluj am văzut o mizerie şi am văzut o prestaţie slabă a arbitrilor internaţionali de la acel meci. Echipa din Bucureşti ar fi ajuns chiar la o a cincea înfrângere şi mai avea şi un program greu până la final, aşa că avea nevoie de această mână de ajutor să spunem. În final de meci au fost mai multe decizii un pic mai ciudate ce au condus spre o victorie a echipei din Bucureşti. Eu sper să arătăm un joc bun şi de acum înainte în ultimele patru meciuri ale campionatului.

Noi avem un sistem comunist de desfăşurare al campionatului. Nu este normal ca ultimele opt clasate să mai joace între ele în play-out pentru că apar tot felul de lucruri greu de înţeles pe final de campionat. Spre exemplu, eu nu pot să înţeleg de ce la meciul nostrum, la pauza mare arbitrii jocului întrebau cât a fost scorul final la meciul de la Bucureşti. Ce interes aveau ei să afle acest lucru?! Noi o să avem o întrunire la Federaţie a preşedinţilor de cluburi din prima divizie şi o să discutăm pe marginea acestui subiect. Nu vreau să mai avem acest sistem ci ne dorim ca primele opt să lupte pentru titlu, iar ultimele două clasate să retrogradeze direct. Dacă cei de la Federaţie nu vor dori acest lucru, o să iasă un scandal destul de mare.

Joi cu începere de la ora 18:00, BCM U Piteşti va întâlni în propriu fief pe BC Mureş Târgu-Mureş, meciul contând pentru runda cu numărul 27 a LNBM.

 

2 comentarii la aceasta stire:
  • man_08 :

    Rusine !!!!
    Baschetul romanesc este oglinda societatii in care traim, nu putem avea un baschet corect, curat si cu reguli care sa nu se schimbe in timpul competitiei daca in societate gasim sa ne conduca baschetul romanesc pe baieti d-astia smecheri ca Iacobescu, Ziguli, Cristescu etc etc etc. In mod normal pe asemenea indivizi care intr-un fel sau altul fac educatie tinerilor(!!!!??????), ar trebui sa ii vedem in afacerile obscure ale Romaniei, nu in primul rand al baschetului romanesc, asta daca vrem sa progresam vreodata. Nu pot sa cred cata nesimtire si nerusinare are acest personaj in acest interviu "daca cei de la federatie nu vor dori acest lucru, o sa iasa scandal destul de mare", de parca e federatia lu' masa si fara el si/sau clubul lui nu ar putea continua nimic pe planeta asta. Din pacate nu e singurul personaj mizerabil, sunt foarte multi ca el in baschetul romanesc, sunt foarte putine exceptii de oameni corecti si cinstiti, probabil aia ale caror echipe stau pe ultimele locuri in campionat si care nu intervin sa faca diverse jocuri de culise. Afara cu mizeriile din baschetul romanesc, afaraaaaaaaa ! sunt sigur insa ca mizeria se va mari de la o zi la alta ca ciuma. Nu are cine face curatenia in baschetul romanesc si nici nu au interesul sa fie curat.

    cu 11 ani în urmă (14.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Farul locul 5?
    Domnul Ziguli daca v-a batut Farul la 30 pcte asta nu inseamna ca e echipa de locul 5!
    A jucat Farul la Craiova si cat am tinut titularii in teren (primele 3 sferturi) Farul nu s-a apropiat la mai putin de 25-30pcte!....la fel Muresul,Ploiestiul,Mediasul o bat pe Farul linistit la 20-30 pcte diferenta!
    Vreti sa-i gasiti o scuza fiului d-voastra ca e secund???

    cu 11 ani în urmă (14.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!