Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: ”Vreau jucători <jigodii> care să fugă în discotecă!”

totalbaschet.ro, Foto: adevarul.ro

totalbaschet.ro, Foto: adevarul.ro
08.11.2011

Ajunsă la cota 5 în dreptul înfrângerilor, BCM U Pitești este departe de startul de sezon pe care îl visa.

Ultimul eșec al formației din județul Argeș, consemnat în acest weekend pe terenul celor de la CSM București, l-a determinat pe George Ziguli, directorul tehnic al echipei, să ia atitudine și să amenințe jucătorii cu reducerea contratelor sau chiar cu rezilierea acestora.

Într-o declarație acordată cotidianului Curierul Zilei, Ziguli afirmă că selecția a fost făcută necorespunzător și că veteranii echipei s-au plafonat iar jocul echipei este unul de Divizia B.

Pînă în iarnă nu avem soluţii pentru ieşire. Selecţia a fost prost făcută. Jucători cu state vechi au cerut salarii duble faţă de anii trecuţi, însă nu merită nici un sfert din ele. Nu avem un lider la echipă. Parcă sîntem de divizia B, fără tactică, debusolaţi. Trebuie să schimbăm jucătorii ca­re sînt de cîţiva ani la echipă, pentru că s-au plafonat. Jocul nostru este foarte prost şi nu sîntem nici la 60 % din potenţialul de anul tre­cut. Tudor Costescu, unul dintre cei mai buni antrenori din ţară, este sever cu ei la antre­namente. Avem toate condiţiile pentru a face performanţă. Stau în apartamente, au mîn­care şi tot ce vor, dar nu joacă nimic, a spus Ziguli pentru sursa citată.

Antrenorul cu care Piteștiul a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului a făcut și portretul jucătorului de care echipa sa are nevoie: o ”jigodie” care să piardă nopțile, dar care a doua zi să fie eficient în meci.

Eu am nevoie de jucători care să fie jigodii. Să fugă în discotecă şi apoi să dea 25 de puncte pe meci, nu ca cei de acum, care sînt cuminţi. L-am mai avut la echipă pe americanul Haslet, care nu vedea prea bine, dar înscria mereu. La masă mînca cîte zece şniţele şi 20 de clătite, dar juca bas­chet. Cei care sînt acum la noi parcă s-au îndobitocit. Vom reduce contractele. Unii dintre ei au dorinţă, însă nu au puţinţă. Eu nu voi ieşi la pensie pînă cînd nu vom mai juca o semifinală sau o finală de campionat naţional, a concluzionat tehnicianul.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    ce atitudine pur profesionala!

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    :)
    Rupe-le fâşu' dom'le :))

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    performanta accidentala
    Nu cred ca titlul de campion din 2000 (2001? - nu mai tin minte) s-a datorat antrenorului ci mai mult jucatorilor care erau la echipa + absenta unei competitii serioase in acel moment in campionatul romanesc.

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde
  • alt moldovean :

    pt dl Costescu
    Credeti ca sunt suficiente salariile, cazarea pt performanta in baschet?! Credeti ca mai merge cu spiritul cazon la...seniori?! Dle Costescu, sunteti scolit la ACADEMIA MAESTRULUI DAVIDESCU...Meditati un pic...ce ar fi facut MARIA-SA pt a-i motiva si determina pe baieti?!

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!