Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun a debutat în prima ligă

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
18.12.2012

Diferenţa mare din ultimul sfert al jocului dintre BC Timişoara şi BC Timba din weekend le-a permis antrenorilor celor două formaţii să trimită pe parchet şi jucătorii mai puţin folosiţi. Astfel, în echipa Leilor din Banat a intrat pentru ultimele minute şi Georgian Păun, care a debutat astfel Liga Naţională, dar şi în tricoul alb-violet.

Jucătorul care măsoară 2.02 m şi care în primăvară va împlini 18 ani a evoluat pe final de joc, dar nu a punctat la niciun capitol.

Păun a semnat în vară cu alb-violeţii, cu scopul de a evolua în primul rând la echipa de U23 a clubului. El a fost însă de mai multe ori trecut pe foaie la jocurile echipei de prima ligă, dar fostul antrenor Predrag Bandjarevic nu l-a utilizat niciodată.

Extrema timişorenilor a stat pe teren 1 minut şi 39 de secunde în jocul cu BC Timba. Au fost primele sale minute pe prima scenă a baschetului românesc. El a mai evoluat în ultimele două sezoane în 3 meciuri de Cupa României, pe vremea când era jucătorul lui BCM U Piteşti. De exemplu, Păun a jucat în ediţia trecută de Cupă doar... 55 de secunde, în două meciuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!