Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Georgian Păun: "La Timişoara am o şansă foarte mare să progresez"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.08.2012

Georgian Păun, unul dintre transferurile importante în vederea abordării sezonului 2012/13 la nivel U23 masculin, a explicat motivele pentru care a optat ca din toamnă să îmbrace echipamentul alb-violet al Timișoarei:

Am avut mai multe oferte vara aceasta, dar am ales Timişoara pentru că mi s-a părut cea mai bună oportunitate pentru a progresa antrenându-mă cu unii dintre cei mai buni jucători din campionat. Sunt onorat să lucrez cu ei de-a lungul a doi ani cât am semnat contractul. Sper să mă simt bine şi să continuu cu ei şi după aceea.

Obiectivul personal al lui Georgian în primul sezon pe malul Begăi este să progreseze în calitate de jucător în special pe latură prihologică:

Îmi propun să progresez, să devin un jucător cât mai lucid. Îmi doresc să cresc în valoare. Dacă o să trag de mine cât de mult pot şi o să muncesc, iar antrenorul mă va aprecia, sper să fac pasul şi spre echipa mare.

Referitor la întrecerea U23, Păun este încrezător în șansele noii sale echipe de a deveni campioană națională.

În ţară o să mai fie câteva echipe foarte puternice pentru U23, dar noi avem jucători foarte buni şi sperăm să luăm medalia de aur. E foarte greu să ieşi la suprafaţă printre atâţia jucători străini, dar sperăm că, în timp, noi românii să facem o figura cât mai frumoasă şi că vom prinde curaj şi vom juca cât mai bine.

Georgia Păun a sosit la BC Timişoara de la BCM U Piteşti.

1 comentariu la aceasta stire:
  • mama de U 18 :

    succes!
    Sanatate copile si sa ai multe realizari...Succes la U 23, e vremea sa-ti iei revansa:) Baschetul romanesc are nevoie de tineri lucizi, muncitori si pasionati de ceea ce fac...Sa auzim de bine !!!

    cu 11 ani în urmă (15.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!