Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gerald Lee va rata restul sezonului din cauza unei accidentări

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.12.2015

Steaua CSM EximBank nu va mai putea conta în acest sezon pe Gerald Lee. Pivotul finlandez a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și va lipsi între 6 și 8 luni de pe parchet. Lee a suferit această accidentare înaintea meciului cu Buducnost Podgorica din EuroCup.

Gerald Lee a sosit în această vară la Steaua CSM EximBank, după ce a mai activat în România la CSU Asesoft Ploiești. Finlandezul a jucat 6 partide în EuroCup pentru formația militară, în care acumulat medii de 11.3 puncte și 4.0 recuperări, iar în LNBM a avut medii statistice de 11.6 puncte și 3.0 recuperări în 7 meciuri.

Steaua CSM EximBank s-a reorientat și l-a transferat pe Simas Galdikas. Pivotul lituanian s-a alăturat deja lotului condus de Hristu Șapera și ar putea debuta în partida cu SCM U Craiova de pe 29 decembrie.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    pa titlu
    ca in titlu, pa titlu :))

    cu 8 ani în urmă (27.12.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      Ești sigur ?
      Hmm, eu zic sa nu ne bucuram prea devreme. Am văzut ca au adus deja alți jucători și , în plus , au o echipa destul de solida la ora actuala. Oricum, un lucru este sigur : nu prea mai avem , în mod cert , o favorita la titlu . Anul acesta și echipa de pe 8 are șanse !

      cu 8 ani în urmă (27.12.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș FAC :

    Ne bucuram...
    Indiferent despre cine ar fi vorba, nu am cum sa ma bucur de o accidentare. Daca era sanatos si se transfera intr-o liga mai buna era alta mancare de peste.

    cu 8 ani în urmă (27.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!