Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gianluca Tucci, antrenorul secund al Veneziei: „Avem nevoie de contribuția fiecărui jucător”

Gianluca Tucci, antrenorul secund al Veneziei: „Avem nevoie de contribuția fiecărui jucător”

Umana Reyer Venezia are un început fără victorie în EuroCup și țintește primul succes stagional în competiția europeană pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca. Duelul care deschide etapa a treia are loc în această seară, 25 octombrie.

Gianluca Tucci, antrenorul secund al italienilor, a vorbit pentru site-ul clubului despre partida de la Cluj-Napoca și a scos în evidență principalele pericole din tabăra campioanei României:

„Clujul este o echipă puternică și are un debut perfect în campionat, pe lângă victoria cu Cedevita Olimpija Ljubljana în EuroCup. Din aceste motive ei au încredere mare în această perioadă. Extremele lor sunt foarte bune pentru EuroCup, Taylor este liderul, Meindl și Guzman atacă inelul foarte bine și sunt printre cei mai buni la recuperări din echipă. Despre Sanders știm ce jucător talentat și imprevizibil este. Bircevic se remarcă cu aruncările de trei puncte și Stipanovic are o experiență foarte mare în spate. Încercăm să ne recuperăm toată energia posibilă, deși doar o singură zi ne desparte de efortul produs în fața Olimpiei Milano și de meciul din România. Avem nevoie de contribuția fiecărui jucător și să contracarăm fizicul oponenților.”

Venezia vine în România după ce duminică  a învins-o pe Olimpia Milano (77-69), formație care participă în Euroligă.

Meciul din BTarena din această seară (25.10) o să înceapă la ora 19.00 și va putea fi urmărit în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: Sergio Mazza / Basketinside.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!